Minibüs şarampole devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Erzincan'da meydana gelen feci olayda Süleyman Ö. idaresindeki 25 ACY 505 plakalı minibüs, Sivas-Erzincan kara yolunda şarampole devrildi. Yaşanan feci kazada 4 ölü 10 yaralı olduğu bildirildi. İşte detaylar...

Erzincan-Sivas kara yolunun 40. kilometresinde meydana gelen olayda Süleyman Ö. idaresindeki 25 ACY 505 plakalı minibüsün şarampole devrilmesi sonucu, akraba olduğu öğrenilen 4 kişi öldü, aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi ise yaralandı.

Minibüs şarampole devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralılar var - Resim : 1

Süleyman Ö. idaresindeki 25 ACY 505 plakalı minibüs, Erzincan-Sivas kara yolunun 40. kilometresi Sakaltutan Geçidi mevkisinde şarampole devrildi.

Minibüs şarampole devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralılar var - Resim : 2

Durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada, sürücü ile minibüsteki Mukaddes K, Erkan K. ve Mehmet K. öldü, aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi yaralandı.

Minibüs şarampole devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralılar var - Resim : 3

Yaralılar, ambulanslarla Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Minibüs şarampole devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralılar var - Resim : 4

Minibüstekilerin, düğün için gittikleri İstanbul'dan Erzurum'a döndükleri öğrenildi.

Erzincan Sivas
Topkapı Sarayı'nda korkutan yangın "Atatürk Ekber" deyip namaza duran şahsa gözaltı Film sahnelerini aratmayacak bir çatışma Bir çocuğun hırsızlık yaptığı anlar kamerada