İndirimli çeyiz eşyası alabilmek için gece yarısı birbirlerini ezdiler

Diyarbakır'da bir çeyiz markasının, açılışa özel gece yarısı yaptığı indirim izdihama neden oldu. Polis, uyarılara rağmen dağılmayan kalabalığı bölgedeki elektriği kestirerek dağıttı.

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesinde gece yarısı indirim izdihamı yaşandı.

Bir çeyiz mağazası, ürünlerinde açılışa özel olarak indirim yaptı. İndirimi duyarak mağaza önüne gelenler, içeriye girebilmek için izdiham oluşturdu.

POLİS DAĞITMAYA ÇALIŞTI
Bölgeye tedbir amaçlı polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevredekiler de bu anları cep telefonlarıyla kaydetti. Kalabalığın giderek artması üzerine polis, dağılmaları yönünde uyarıda bulundu.

ELEKTRİKLERİ KESTİLER
Çoğu kadınlardan oluşan kalabalığın dağılmaması üzerine güvenlik güçleri, enerji şirketini arayarak, bölgedeki elektriğin bir süre kesilmesini istedi. Elektriklerin kesilmesinin ardından kalabalık dağıldı.

Evde oturuyordu canından oldu! 3. Sayfa Nefes borusuna sakız kaçan çocuk öğretmenlerinin müdahalesiyle kurtarıldı 3. Sayfa Taksiciye para ödemeden kaçan müşteri kamerada 3. Sayfa Oğlu için köpeklere kendini feda etti 3. Sayfa 17 yaşındaki sürücünün çarptığı motosikletli öldü VİDEO 3. Sayfa Mersin'de yolcu otobüsünün devrildiği anlar kamerada! 9 ölü, 30 yaralı 3. Sayfa 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Tutuklanan Dilan Polat Silivri Marmara Cezaevi'ne getirildi 3. Sayfa İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa 112 çalışanı Mahmut Kural geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti! 3. Sayfa