Kocasının evlilik yıldönümünde kendisini aldattığı anları canlı yayın açarak takipçileriyle paylaştı

TikTok’ta ‘lurveniaofficial’ kullanıcı ismiyle paylaşım yapan bir kadın eşinin ihanetini sosyal medyada yaptığı canlı yayınla anbean gösterdi. Evlilik yıl dönümlerinde kocasının başka bir kadınla görüştüğü anları paylaşan kadının gönderisi kısa süre içerisinde 5 milyonu geçti.

TikTok’ta kocasının kendisini aldattığı anlar saniye saniye paylaştıktan sonra ilgi çeken kadın fenomen kocasının evlilik yıl dönümünde başka bir kadınla görüştüğü anları gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Litvanyalı mevkidaşı Nauseda ile görüştü! VİDEO Gündem Orta Akdeniz'de yine bir göçmen faciası: 43 ölü Dünya En büyük hapishaneye 2 bin çete üyesi nakledildi VİDEO Dünya Türk YouTuber Çuf Çuf Hoca'ya gitti VİDEO Dünya İsrail'in saldırısı sonucu yaralanan çocuklar hastaneye kaldırıldı Dünya Ayıyı kaşıkla besledi! Dünya Ermeni rakibini yendi asker selamı verdi Dünya İtalya'da aslan sirkten kaçtı! Aslanın sokakta dolaştığı anlar kamerada Dünya İngiltere’de 300 bin kişi Gazze Şeridi’nde “ateşkes” için yürüdü Dünya 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Joe Biden klon mu? Bir sosyal medya kullanıcısının iddiaları şoke etti Dünya McDonald's'a İsrail tepkisi Dünya