Londa'nın Piccadily Caddesi'nde Ramazan ayı coşkusu

İngiltere’de bir ilk yaşandı. Başkenti Londra’nın merkezi, bu sene ilk defa 30 bin ampulle yapılan ışıklandırma ile Ramazan ayına hoş geldin dedi. Kent merkezinin turistik mekanlarından Leicester ve Picadilly meydanlarını birbiri ile birleştiren Coventry Caddesi’ne ışıklarla ‘Mutlu Ramazanlar’ yazıldı. Işıklandırma, Belediye Başkanı Sadiq Khan’ın katıldığı tören ile açıldı.

İngiltere’de bir ilk yaşandı. Başkenti Londra’nın merkezi, bu sene ilk defa 30 bin ampulle yapılan ışıklandırma ile Ramazan ayına hoşgeldin dedi. Kent merkezinin turistik mekanlarından Leicester ve Picadilly meydanlarını birbiri ile birleştiren Coventry Caddesi’ne ışıklarla ‘Mutlu Ramazanlar’ yazıldı. Işıklandırma, Belediye Başkanı Sadiq Khan’ın katıldığı tören ile açıldı.

Kocasının evlilik yıldönümünde kendisini aldattığı anları paylaştı Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan Litvanyalı mevkidaşı Nauseda ile görüştü! VİDEO Gündem Orta Akdeniz'de yine bir göçmen faciası: 43 ölü Dünya Türk YouTuber Çuf Çuf Hoca'ya gitti VİDEO Dünya İsrail'in saldırısı sonucu yaralanan çocuklar hastaneye kaldırıldı Dünya Ayıyı kaşıkla besledi! Dünya Ermeni rakibini yendi asker selamı verdi Dünya İtalya'da aslan sirkten kaçtı! Aslanın sokakta dolaştığı anlar kamerada Dünya İngiltere’de 300 bin kişi Gazze Şeridi’nde “ateşkes” için yürüdü Dünya 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Joe Biden klon mu? Bir sosyal medya kullanıcısının iddiaları şoke etti Dünya McDonald's'a İsrail tepkisi Dünya