ABD'de basınçtan dolayı yolcu uçağının kapısı koptu: Panik dolu anlar yaşandı

ABD'de Alaska Havayolları'na ait bir uçak, havadayken basıncın düşmesi sonucu acil çıkış kapısı patladı. Olayın ardından uçak, Portland Uluslararası Havalimanı'na acil iniş yaptı. Uçağın içindeki panik dolu anlar kameralara yansıdı.

  • Alaska Havayolları'na ait bir uçağın basıncının düşmesi sonucu acil çıkış kapısı patladı. Olayda yaralanan olmazken yolcu uçağı Portland'a acil iniş gerçekleştirdi.
  • Uçak içinde basıncın düşmesiyle oksijen maskeleri açılırken yolcular sakinliğini korumayı başardı. Ekim ayında havayollarına teslim edilen Boeing 737-MAX 9 yolcu uçağı, 174 yolcusu 6 mürettebatıyla acil için Portland'a dönmek zorunda kaldı.
  • Alaska Havayolları tarafından yapılan açıklamada, "1282 sefer sayılı yolcu uçağında akşam saatlerinde kalkıştan kısa bir süre sonra Portland'a güvenli bir şekilde geri indi" ifadeleri kullanılarak detaylı bir açıklama yapılmadı.
ABD
Umumi tuvaletten dev bir yılan çıktı Japonya'daki depremlerde ölenlerin sayısı 110'a çıktı İsrail basını kirli Gazze planını deşifre etti! Kenya vizeyi kaldırdı!