İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya cuma namazının ardından baskın düzenledi

Ramazan ayının gelişiyle birlikte namaz kılmak için toplanan 100 kişinin arasından bir grup namazın bitimiyle Aksu avlusunda toplanarak İsrail aleyhine sloganlar atıp "Mescid-i Aksa sizi bekliyor, bu yüzden işareti bekleyin" yazılı pankart astı. Pankartın her yıl olduğu gibi bu yıl da baskın düzenleyen İsrail güçleri tarafından indirilmesilye ibadet edenler de tekbir getirerek, İsrail güçlerine tepki gösterdi.

İsrail güçleri, Ramazan ayının ikinci gününde işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.

İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya cuma namazının ardından baskın düzenledi - Resim : 1

Ramazan ayının gelişiyle 100 bin kişinin ilk cuma namazını kıldığı Mescid-i Aksa' asılan "Mescid-i Aksa sizi bekliyor, bu yüzden işareti bekleyin" yazılı pankart İsrail güçleri tarafından indirildi. Pankartın kaldırıldığı anlarda Mescid-i Aksa'da ibadet edenler de tekbir getirerek, İsrail güçlerine tepki gösterdi.

Namazın ardından Aksa avlusunda toplanan bir grup maskeli, İsrail aleyhine slogan attı.

Kaynak: Ajanslar

Macron, Çin'e yolcu İran'a ait İHA, Suriye'deki ABD üssüne saldırdı ABD'li senatör Bob Mendez'den Türkiye'ye nefret sözleri Twitter'da artık her şey parayla