Türkiye'nin gönderdiği 8. yardım gemisi yarın Gazze'ye doğru yola çıkıyor

AFAD'ın hazırladığı 8'inci insani yardım gemisi bugün Gazze halkı için Mersin Limanı'ndan yola çıkacak. Türkiye, AFAD koordinasyonunda, sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle bugüne kadar Filistin halkı için 13 uçak ve 7 gemiyle insani yardım malzemesi gönderdi.

Türkiye'nin gönderdiği 8. yardım gemisi yarın Gazze'ye doğru yola çıkıyor
  • Türkiye, İsrail saldırılarının hedefi olan Gazze şeridindeki sivillere insani yardım malzemesi ulaştırmayı sürdürüyor.
  • Son olarak AFAD'ın Vakıflar Genel Müdürlüğü iş birliğiyle hazırlanan, 8'inci insani yardım gemisi bugün saat 13.00'de Mersin Limanı'ndan hareket edecek.
  • Yükleme çalışmaları Mersin Limanı'nda devam eden yardım gemisi ile Gazze şeridindeki Filistin halkına toplam 2 bin 960 ton ağırlığında, 125 bin gıda kolisi gönderilecek.
  • Türkiye, AFAD koordinasyonunda, sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle bugüne kadar Filistin halkı için 13 uçak ve 7 gemiyle insani yardım malzemesi gönderdi.
Kur'an-ı Kerim yakma provokatörü sınır dışı edildi Almanya'da 55 kişiyi taşıyan otobüs devrildi: Ölü ve yaralılar var İsrailli vekilden Netanyahu'ya vahşi çağrı: Ramazan ayı Filistinlileri öldürmek için en iyi zaman 4 ayrı kadına aynı saldırı! Sokakta yürürken yumruklandılar