4 ayrı kadına aynı saldırı! Sokakta yürürken yumruklandılar

TiktTok'ta pek çok kadının New York sokaklarında bir yabancı tarafından yumruklandığını anlatması korkuya yol açtı. 4 farklı kadının TikTok'tan yaptıkları paylaşımında yolda yürüdükleri esnada hiç tanımadıkları bir adam tarafından yumruklandığını söylemedi. Bu durum duyanları şaşkına çevirdi.

4 ayrı kadına aynı saldırı! Sokakta yürürken yumruklandılar
  • Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New York eyaletinin Manhattan bölgesinde kadınların rastgele yumruk saldırılara uğraması halkta infiale yol açtı.

4 ayrı kadına aynı saldırı! Sokakta yürürken yumruklandılar - Resim : 1

"NEW YORK'TA SURATLARINA YUMRUK ATILAN BİR GRUP KADIN VAR"

  • X platformundan yapılan paylaşımda saldırıya uğrayan 4 kadının başından geçenleri anlattığı videoları derleyen bir kişi gönderisini, "Bu o kadar çılgınca ki, TikTok'un her yerinde New York'ta suratlarına yumruk atılan bir grup kadın var" notunu ekleyerek paylaştı.

4 ayrı kadına aynı saldırı! Sokakta yürürken yumruklandılar - Resim : 2

"SOKAK ORTASINDA YUMRUK ATIP KAÇTI"

  • Sosyal medya fenomeni Halley Kate, yumruklanan kadınlardan biri olduğunu söyleyerek, "Yolda yürüyordum ve bir adam yanıma gelip yumruk attı. Sokak ortasında yumruk atıp kaçtı" dedi.
  • Kate, adam yumruk attığında telefonuna baktığını ve bir e-postaya yanıt verdiğini eklerken TikTok'ta Mikayla kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın telefona baktığı sırada benzer bir şekilde saldırıya uğradığını söyledi.

4 ayrı kadına aynı saldırı! Sokakta yürürken yumruklandılar - Resim : 3

  • Stand-up komedyeni Sarah Harvard da rastgele saldırının kurbanı olduğunu dile getirerek, "Bunun münferit bir olay olduğunu ve polisin fazla bir şey yapmayacağını düşündüğüm için polise haber vermemiştim. Ancak artık tekrarlanan bir olay gibi göründüğü için şikayette bulunacağım. Eğer siz de saldırıya uğradıysanız, aynısını yapmanızı şiddetle tavsiye ederim" dedi.

4 ayrı kadına aynı saldırı! Sokakta yürürken yumruklandılar - Resim : 4

  • Saldırının hemen hemen aynı bölgede gerçekleştiği ifade edilirken saldırganın aynı kişi olup olmadığına ilişkin net bir bilgi paylaşılmadı.
Sokak röportajında skandal sözler! "Kapalılar öcü" Kim Milyoner Olmak İster 5 milyon TL'lik soru ve cevabı neydi? Bakan SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ikramiye ödeme günlerini açıkladı! Nisanda ara tatil ne zaman, ayın kaçında? 2. ara tatilde kaç gün tatil var?