Kim Milyoner Olmak İster 5 milyon TL'lik soru ve cevabı neydi? Kim Milyoner Olmak İster'de ilk defa 5 milyonu kim kazandı?

Kim Milyoner Olmak İster'de ilk kez 5 milyonluk ödül kazanıldı. Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan fenomen programda 19 yaşındaki yarışmacı, 5 milyon liralık soruyu doğru cevapladı. Ve yarışma tarihinde ilk defa bu ödülü kazanan isim oldu. Peki, Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon liralık soru ve cevabı neydi?

Kim Milyoner Olmak İster 5 milyon TL'lik soru ve cevabı neydi? Kim Milyoner Olmak İster'de ilk defa 5 milyonu kim kazandı?

Atv ekranlarından büyük ilgiyle izlenen Kim Milyoner Olmak İster'de ilk kez 5 milyonluk ödül kazanıldı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde 5 milyon liralık soru ne olacak merak ediliyor. 19 yaşındaki yarışmacı, Bakara Suresiyle ilgili soruyu doğru cevapladı ve 5 milyon liralık ödülün sahibi oldu. 

Kim Milyoner Olmak İster 5 milyon TL'lik soru ve cevabı neydi? Kim Milyoner Olmak İster'de ilk defa 5 milyonu kim kazandı? - Resim : 1

5 MİLYON LİRALIK SORU VE CEVABI NEYDİ?

Bakara suresinde, kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğullarının, "biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diye isyan edip Hz. Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?

A: Mercimek

B: Soğan

C: Nohut

D: Sarımsak

Berk Göztaş, sorunun doğru yanıtı olan 'C' şıkkını seçerek 5 milyon TL'yi kazanan ilk yarışmacı oldu.

Kim Milyoner Olmak İster 5 milyon TL'lik soru ve cevabı neydi? Kim Milyoner Olmak İster'de ilk defa 5 milyonu kim kazandı? - Resim : 2

BERK GÖKTAŞ KİMDİR?

Berk Göktaş, 19 yaşında ve Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'nde ikinci sınıf öğrencisi.

Bakan SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ikramiye ödeme günlerini açıkladı! Nisanda ara tatil ne zaman, ayın kaçında? 2. ara tatilde kaç gün tatil var? Tek başına okey oynamasıyla tanınmıştı! Artık hiç yalnız kalmıyor Karabük Üniversitesi'nde neler oluyor? İtiraf sayfasına 'HPV ve HIV olduk' mesajları yağdı