ALES geç başvuru saat kaçta bitiyor?

ALES geç başvuru bugün sona eriyor. Akademik personel ve lisan üstü eğitimi giriş sınavı olan 2023-ALES/1, 16 Nisan 2023'te yapılacak. Peki, ALES geç başvuru süresi saat kaçta bitiyor? ALES geç başvuru ücreti nedir, nasıl yapılır? İşte ALES geç başvuru detayları...

ALES geç başvuru saat kaçta bitiyor?

Lisansüstü eğitim almak ve akademik personel olmak isteyenler, ALES geç başvuru ne zaman sona ermek istiyor. ÖSYM, ALES 2023-1 sınavı 16 Nisan'da yapılacak. ALES geç başvuru ücreti, normal başvuruya göre yüzde elli fazla ödenecek. Peki, ALES geç başvuru nasıl yapılır? ALES geç başvuru ücreti ne kadar? İşte ÖSYM ALES geç başvuru ekranı...

ALES GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Geç Başvuru Gününde yapılan başvurularda sınav ücreti, aynı gün %50 artırımlı olarak ödenir. ALES geç başvuru ücreti, 277,5 TL.

ALES GEÇ BAŞVURU SAAT KAÇTA SONA ERİYOR?

ALES geç başvuruları 10-13 Mart tarihlerinde alınıyor. ALES geç başvuru, 13 Mart Pazartesi, bugün saat 23.59'a kadar yapılabilecek.

ALES GEÇ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

ALES geç başvuru, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr/ adresinden yapılıyor. TC kimlik numaranız ve şifreniz ile aşağıdaki linkten giriş yaptıktan sonra ALES başvurunuzu yapabilirsiniz.

ALES BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

ÖSYM
Bakan Özer'den LGS açıklaması LGS kılavuzu yayımlandı! LGS sınav tarihi açıklandı! 2023 LGS kılavuzu AÖF Bahar Dönemi vize - final sınav tarihleri değişti mi?