AÖF final sınavı ne zaman? AÖF dönem sonu sınav giriş belgesi yayımlandı mı?

AÖF güz dönemi final sınavı tarihi yaklaşıyor. Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, dönem sonu sınavı için hazırlıklarını sürdürüyor. Bir yandan da AÖF final sınavı giriş belgesi yayımlandı mı araştırıyor. Peki, AÖF final sınavı ne zaman yapılacak? İşte AÖF sınav takvimi...

AÖF final sınavı ne zaman? AÖF dönem sonu sınav giriş belgesi yayımlandı mı?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi AÖF 2023-2024 güz dönemi final sınavı yaklaşıyor. Başarı notuna yüzde 70 etkisi olan final sınavı, AÖF öğrencileri için büyük önem taşıyor. Öğrenciler, AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı merak ediyor. Peki, AÖF dönem sonu sınavı ne zaman yapılacak?

AÖF final sınavı ne zaman? AÖF dönem sonu sınav giriş belgesi yayımlandı mı? - Resim : 1

AÖF GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi 2023-2024 eğitim öğretim dönemi final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde yapılacak. 

AÖF final sınavı ne zaman? AÖF dönem sonu sınav giriş belgesi yayımlandı mı? - Resim : 2

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

AÖF sınav giriş belgesi henüz yayınlanmadı. Sınav giriş yerleri, sınavdan on gün önce açıklanıyor. 20 Ocak'ta olacak AÖF final sınav giriş belgesi önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor. 

AÖF final sınavı ne zaman? AÖF dönem sonu sınav giriş belgesi yayımlandı mı? - Resim : 3

AÖF SINAV GİRİŞ YERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini https://aosogrenci.anadolu.edu.tr​ adresine e-devlet bilgileri ile ya da TC kimlik numarası ve şifreyi yazarak giriş yaparak veya AÖF Bürolarından alabilirler.

AÖF sınav giriş belgesi almak için tıklayınız

AUZEF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL 1. dönem sınav sonuçları MEB tarafından ne zaman açıklanacak? YÖKDİL 2024 başvuruları başlıyor! Başvurular nasıl, nereden yapılıyor? KPSS 2023 2 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?