AÖL 2. dönem sınav sonuçları ne zaman belli olacak? MEB 2024 AÖL sınav sonuç tarihi

AÖL sınav sonuçları için gözler MEB'ten gelecek açıklamada. 16-17 Mart tarihlerinde yapılan 2024 AÖL 2. dönem sınavına ait soru cevap kitapçıkları yayımlandı. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL 2. dönem sınav sonuçları ne zaman belli olacak? MEB 2024 AÖL sınav sonuç tarihi

Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2. dönem sınavı 16-17 Mart tarihlerinde yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Hizmetleri, üç oturum sınava ait soru cevap anahtarını yayımladı. MEB, AÖL sınav sonuçları ne zaman belli olacak tarih vererek açıkladı. İşte AÖL sınav sonuç tarihi...

AÖL 2. dönem sınav sonuçları ne zaman belli olacak? MEB 2024 AÖL sınav sonuç tarihi - Resim : 1

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL sınav sonuçları için değerlendirme süreci, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılıyor. MEB, AÖL 2. dönem sonuçlarının 17 Nisan'da açıklanacağı duyurdu.

AÖF soru cevap anahtarı yayımlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? YKS ek başvuru ne zaman 2024? Kimler başvurabilir, başvuru ücreti ne kadar? AÖF sınavı saat kaçta başlıyor, ne kadar sürüyor? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? MSÜ tercihleri ne zaman 2024? MSÜ taban puanları açıklandı mı?