İOKBS bursluluk sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? Bursluluk sınavı ne zaman?

Bursluluk sınav giriş belgesi yayımlandı. 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencileri, 2024 İOKBS bursluluk sınav giriş yerlerini merak ediyor. MEB, bursluluk sınav giriş belgesinin yayımlandığını ve nereden alınacağını duyurdu. Peki, bursluluk sınavı ne zaman? Bursluluk sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır? İşte detaylar...

İOKBS bursluluk sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? Bursluluk sınavı ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı, bursluluk sınav giriş yerlerinin belli olduğunu açıkladı. 1 Mart'ta sona eren 2024 İOKBS bursluluk sınavı giriş yerleri atama işlemleri tamamlandı. Öğrenciler, bursluluk sınav giriş belgelerini kayıtlı olduğu okuldan alabilir. Peki, bursluluk sınav giriş yeri nasıl, nereden öğrenilir? İOKBS bursluluk sınavı ne zaman?

İOKBS bursluluk sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? Bursluluk sınavı ne zaman? - Resim : 1

BURSLULUK SINAVI NE ZAMAN?

İOKBS İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı, 21 Nisan 2024 Pazar günü, saat 10.00’da tek oturum şeklinde yapılacak.

İOKBS bursluluk sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? Bursluluk sınavı ne zaman? - Resim : 2

BURSLULUK SINAV GİRİŞ YERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Sınav Giriş Belgelerinizi Kayıtlı Olduğunuz Okuldan alabilirsiniz. 

2024 İOKBS bursluluk sınav giriş yerini öğrenmek için tıklayınız

BİLSEM ön değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL 2. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS sınav giriş belgesi sorgulama: 2024-EKPSS sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir? İOKBS bursluluk sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?