AÖL 2. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL sınav sonuç tarihi yaklaşıyor. MEB tarafından AÖL 2. dönem sınavları 16-17 Mart tarihlerinde yapılmıştı. Sınava giren öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan AÖL 2. dönem sınav sonuç tarihine odaklandı. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL 2. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL 2. dönem sınav sonuçları için gözler MEB'te. 16-17 Mart tarihlerinde üç oturumda yapılan AÖL sınavı değerlendirmesi, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 

AÖL 2. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MEB, AÖL 2. dönem sonuçlarının 17 Nisan'da açıklanacağı duyurdu.

AÖL 2. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 2

AÖL SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖL sınav sonuçları, Açık öğretim liseleri için https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden, Açık Öğretim Ortaokulu için https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx internet adreslerinden giriş yaparak sınav sonuç bilgilerini öğrenebilecek.

EKPSS sınav giriş belgesi sorgulama: 2024-EKPSS sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir? İOKBS bursluluk sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? ALES 1 sınavı ne zaman? 2024-ALES/1 sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?