DGS ek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? DGS ek yerleştirme üniversite kayıtları ne zaman?

DGS ek yerleştirme sonuçları açıklandı. DGS ek yerleştirme tercihleri 29 Eylül-4 Ekim tarihlerinde alınmıştı. Tercihlerini yapan adaylar, ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden DGS ek yerleştirme sonuçlarını öğrenebiliyor. Peki, DGS ek yerleştirme üniversite kayıtları ne zaman? İşte detaylar...

DGS ek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? DGS ek yerleştirme üniversite kayıtları ne zaman?

DGS ek yerleştirme sonuçları belli oldu. Merkezi yerleştirme sonrasında boş kalan kontenjanlar için ÖSYM tarafından DGS ek tercihleri alındı. Adaylar, tercihlerini 29 Eylül-4 Ekim tarihlerinde yaptı. DGS ek yerleştirme sonuçlarına göre kazanan öğrencilerin üniversite kayıt tarihleri de belli oldu. Peki, DGS ek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir?

DGS ek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? DGS ek yerleştirme üniversite kayıtları ne zaman? - Resim : 1

DGS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

DGS ek yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklanacak. Adaylar, TC kimlik numarası ve aday şifreleri ile 2023 DGS ek tercih sonuçlarını öğrenebilecek.

DGS ek yerleştirme sonuçları için tıklayınız

DGS ek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? DGS ek yerleştirme üniversite kayıtları ne zaman? - Resim : 2

DGS EK YERLEŞTİRME ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN?

DGS ek tercih yerleştirme sonuçlarına göre bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, ilgili üniversite tarafından 13-19 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 13-16 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılabilecektir.

ÖSYM
12. sınıf öğrencileri için yapılan sahteliğe inceleme başlatıldı Bekçilik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs başvuruları ne zaman başlıyor? 2023 DGS ek tercih yerleştirme sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?