EKPSS ne zaman, saat kaçta? 2024-EKPSS sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir?

EKPSS sınav tarihi ve saati, sınav için başvuran adaylar tarafından araştırılıyor. 2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (2024-EKPSS) başvurular 12-29 Şubat 2024 tarihleri arasında alınmıştı. Peki, EKPSS ne zaman, saat kaçta yapılacak? EKPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte detaylar...

EKPSS ne zaman, saat kaçta? 2024-EKPSS sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir?

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı bu hafta sonu uygulanacak. Engelli vatandaşlar, bu sınav ile birlikte kamu kurumlarına yapılacak atamaya başvurabiliyor. Atamalar, sınav veya kura ile yapılıyor. 2024 EKPSS başvuruları 29 Şubat'ta sona ermiş, sınav giriş belgesi de 15 Nisan'da yayınlanmıştı. Peki, EKPSS ne zaman, hangi gün, saat kaçta? EKPSS sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? İşte EKPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

EKPSS ne zaman, saat kaçta? 2024-EKPSS sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir? - Resim : 1

EKPSS NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-EKPSS) 28 Nisan 2024 Pazar günü saat 10.15'te yapılacak. Adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

EKPSS ne zaman, saat kaçta? 2024-EKPSS sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir? - Resim : 2

EKPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecek.

EKPSS sınav giriş belgesi için tıklayınız

 

 

AUZEF sınav giriş belgesi yayımlandı: Vize sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖL 3. dönem sınavı ne zaman? MEB yine müfredatı değiştirdi BİLSEM bireysel değerlendirme ne zaman başlayacak?