MSÜ tercih süresi bitti mi? MSÜ tercih nasıl yapılır? 2024 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

MSÜ tercihleri için verilen süre dolmak üzere. 2024 MSÜ tercihleri, 3 Mart'ta başlamıştı. Adaylar, verilen süre içinde aldıkları puana göre tercihlerini yapmak zorunda. Tercih yapmayan adaylar, ikinci aşamaya çağrılmayacak. Peki, MSÜ tercih süresi bitti mi? MSÜ tercih nasıl yapılır? 2024 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

MSÜ tercih süresi bitti mi? MSÜ tercih nasıl yapılır? 2024 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

MSÜ tercih süreci devam ediyor. Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday belirleme sınavı için başvurular ocak ayında alınmıştı. 3 Mart'ta yapılan 2024 MSÜ sınavı sonuçları, 21 Mart'ta ÖSYM tarafından açıklandı. Sınavdan aldıkları puanlar ile adaylar, Kara, Deniz, Hava Harp Okulu ve Astsubay Okulu gibi tercihlerini yapıyor. Peki, MSÜ tercih süresi ne zaman bitiyor? MSÜ tercihleri ne zaman, nereden yapılır? MSÜ tercihleri ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

MSÜ tercih süresi bitti mi? MSÜ tercih nasıl yapılır? 2024 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

MSÜ TERCİHLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 03 Nisan-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapmaları gerekiyor.

MSÜ tercih süresi bitti mi? MSÜ tercih nasıl yapılır? 2024 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 2

MSÜ TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

Milli Savunma Üniversitesi 2024-MSÜ tercihleri, e-devlet üzerinden yapılacak. TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra MSB Personel Temin Daire Bşk. (İş başvuru Portalı) ekranından tercihlerinizi yapabilirsiniz. 

MSÜ TERCİH YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MSÜ tercih süresi bitti mi? MSÜ tercih nasıl yapılır? 2024 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 3

TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSÜ tercih sonuçları https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden yapılacak fakat sonuçlar için verilen bir tarih yok. MSÜ tercihleri geçen sene 3-29 Mayıs tarihleri arasında alınmış, sonuçları ise 20 Haziran'da duyurulmuştu. 

'Tarikat ve cemaatlerle müfredatı hazırlamışlar' BBC, iletişim fakültesiyle buluştu Milli Eğitim Bakanı Tekin öğretmen atamaları ile ilgili konuştu YKS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?