Son dakika... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor

Son dakika haberleri... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AFAD Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Özer, "Kapsamlı istişareler sonrası Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'ın bazı ilçelerinde 27 Mart'tan itibaren kademeli şekilde eğitim öğretim başlayacak" dedi.

Son dakika... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor

Son dakika haberleri... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Hatay’da Genel Durum Sunum ve Değerlendirme Toplantısının akabinde AFAD Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalar yaptı.

Bakan Özer, Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Malatya illerinin bir takım ilçelerinde 27 Mart itibarıyla yüz yüze eğitimin başlayacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Hatay'da Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki açıklamalarında öne çıkan ifadeler:

Hatay’da 27 Mart’ta başlatmayı planladığımız eğitim öğretim süreçlerine yönelik ilçe müdürlerimizle değerlendirmelerde bulunduk. Afet bölgesinde çocuklarımızın eğitimlerini sürdürmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.

Depremin etkilediği illerde eğitim-öğretimi sadece Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca sağlam raporu verilen okullarımızda gerçekleştireceğiz.

"4 İLDE EĞİTİM KADEMELİ BAŞLAYACAK"
Kapsamlı istişareler sonrası 4 ilde eğitim kademeli başlayacak.

Malatya'da Arapgir, Arguvan, Kale, Pütürge, Yazıhan, Darende ve Hekimhan ilçeleri, Adıyaman'da Kahta, Gerger, Sincik ve Samsat ilçeleri, Kahramanmaraş'ta Andırın ve Ekinözü ilçeleri, Hatay'da Yayladağ, Altınözü, Erzin, Reyhanlı, Payas, Dörtyol ve Arsus ilçelerinde eğitim öğretim başlıyor.

deprem
45 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? 45 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK Kahramanmaraş'a 500 çelik konstrüksiyon okul YKS başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?