Aile Destek Programı'nın 4 milyar liralık ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırmaya başladıklarını, ihtiyaç sahiplerine bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapacaklarını açıkladı.

Aile Destek Programı'nın 4 milyar liralık ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı
  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yazılı açıklamasında, kimseyi geride bırakmayan bir sosyal hizmet anlayışıyla ihtiyaç sahiplerine ilişkin sosyal desteklerine devam ettiklerini belirtti.

Aile Destek Programı'nın 4 milyar liralık ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı - Resim : 1

TOPLAM 72,3 MİLYAR LİRA DESTEK SAĞLANDI

  • Büyüyen ve gelişen Türkiye'nin refahını vatandaşlarla paylaşmaya devam edeceklerini vurgulayan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplam 72,3 milyar lira destek sağladıklarını aktardı.

Aile Destek Programı'nın 4 milyar liralık ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı - Resim : 2

  • Bakan Göktaş, düzenli sosyal yardımlardan yararlanan hanelerin yanı sıra herhangi bir dezavantajı olmaması nedeniyle düzenli sosyal yardım alamayan haneleri de yalnızca gelir kriteri üzerinden Türkiye Aile Destek Programı'na dahil ettiklerini anımsattı.

Aile Destek Programı'nın 4 milyar liralık ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı - Resim : 3

"BÜTÜNCÜL SOSYAL YARDIM"

  • Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere her ay düzenli destek sağladıklarını kaydeden Göktaş, "İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırıyoruz. Bu doğrultuda ihtiyaç sahibi hanelerimize bu ay toplam 4 milyar lira ödeme yapacağız" ifadelerini kullandı.

Aile Destek Programı'nın 4 milyar liralık ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı - Resim : 4

  • Bakanlık olarak gelişen ve değişen hayat koşullarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarını dile getiren Göktaş, bu kapsamda sosyal yardımları bütüncül bir şekilde uyguladıklarını belirtti.

Aile Destek Programı'nın 4 milyar liralık ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı - Resim : 5

  • Göktaş, vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan, eşit ve adil hizmet prensibiyle, toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağı ile ulaştıklarının altını çizdi.

Aile Destek Programı'nın 4 milyar liralık ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı - Resim : 6

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı: Asgari ücrete ve emekli aylıklarına zam gelecek mi? Bakan Şimşek: Kural bazlı politikalarımız etkili oldu Fitch, Türkiye'nin görünümünü pozitife çevirdi Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?