Renault Trucks’ta Satış Sonrasına Yeni Atama

Renault Trucks ekibine yeni katılan Mehmet Doğan, Renault Trucks Türkiye Satış Sonrası Hizmetler ve Bayi Geliştirme Direktörü olarak atandı.

Renault Trucks’ta Satış Sonrasına Yeni Atama

Kariyer hayatına 2000 yılında başlayan Mehmet Doğan, 2003’ten bu yana ağır ticari araçlar sektöründe çalışmalarını sürdürüyor. Satış sonrası hizmetler ve bayi ağı geliştirme görevlerinde yöneticilik yapan Mehmet Doğan, Renault Trucks Türkiye’de Satış Sonrası Hizmetler ve Bayi Geliştirme Direktörü olarak yeni görevine başlıyor.

Mehmet Doğan, lisans eğitimini makina mühendisi olarak tamamladıktan sonra bu alanda üretim süreçlerine yönelik çalışmalarda bulundu. Akabinde ağır ticari araçlar sektörüne hızlı bir geçiş yapan Doğan, kariyerini bu yönde devam ettirdi. Mehmet Doğan, 20 yılı aşkın deneyimiyle Renault Trucks ekibi ile yollarını birleştirerek teknik destek ve garanti operasyonlarına, bölgesel satış sonrası yöneticileri ekibine, parça ve müşteri çözümlerine, ağ geliştirme ve yetkinlik geliştirme faaliyetlerine liderlik edecek.

Evli ve bir çocuk babası olan Mehmet Doğan’ın yabancı dilleri İngilizce ve Almanca’dır. Tam bir motosiklet tutkunu olan Doğan, savunma sporları ile ilgilenmenin yanı sıra müzikle uğraşmakta, gitar ve piyano çalmaktadır.

Renault Trucks Hakkında

Fransız kamyon üreticisi Renault Trucks, 1894 yılından bu yana hafif ticari araçlardan ağır hizmet çekicilerine kadar taşımacılık profesyonellerine nakliye çözümleri sunuyor. Enerji geçişine kendini adamış olan Renault Trucks, döngüsel ekonomi yaklaşımıyla çalışma ömürleri uzatılan, yakıt tasarruflu araçlar ve eksiksiz bir %100 elektrikli kamyon yelpazesi sunuyor.

Renault Trucks, dünyanın önde gelen kamyon, otobüs, iş makineleri, deniz ve endüstri motorları üreticilerinden biri olan Volvo Group’un üyesidir. Grup, ayrıca toplam finansman ve hizmet çözümleri sunmaktadır.

Önemli notlar:

Global olarak 9,450 çalışan

Fransa'da 4 üretim tesisi

Dünya çapında 1.400 satış ve servis noktası

2022'de 59,000 araç satışı

Kaynak: haberet.com

6 bin 299 çift Aile ve Gençlik Fonu'na başvurdu Araç kiralama sektörünün en prestijli ödüllerinden biri daha sahiplerini buldu Akbank’tan Güçlü Sürdürülebilirlik Performansı Bakan Yumaklı duyurdu: Çay üreticilerine 363,6 milyon TL destek ödemesi bugün yapılacak