Son Dakika: MEB görevde yükselme sözlü sınav takvimini açıkladı! Görevde yükselme sözlü sınavı ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 9 Temmuz'da gerçekleştirilen "Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Yazılı Sınavı" sonuçlarına göre, mevzuat gereği yapılacak sözlü sınavın tarihleri belli oldu.

Son Dakika: MEB görevde yükselme sözlü sınav takvimini açıkladı! Görevde yükselme sözlü sınavı ne zaman?
  • Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Yazılı Sınavı için kadro ve mülakat tarihleri açıklandı.

Son Dakika: MEB görevde yükselme sözlü sınav takvimini açıkladı! Görevde yükselme sözlü sınavı ne zaman? - Resim : 1

  • MEB'in açıklamasına göre, sözlü sınavın 6 Ocak'ta memur ve sayman grubu, 7 Ocak'ta şef ünvanlı kadrolar ve 8-12 Ocak'ta şube müdürlüğü kadroları için yapılması planlandı.

Son Dakika: MEB görevde yükselme sözlü sınav takvimini açıkladı! Görevde yükselme sözlü sınavı ne zaman? - Resim : 2

MEB NE KADAR MEMUR VE ŞEF ALACAK?

  • Memur ünvanlı kadro sözlü sınavına 1448, saymanlık sözlü sınavına 182, şef kadrosu sözlü sınavına 1712, şube müdürlüğü sözlü sınavına ise 1277 aday katılacak.

Son Dakika: MEB görevde yükselme sözlü sınav takvimini açıkladı! Görevde yükselme sözlü sınavı ne zaman? - Resim : 3

MEB SÖZLÜ SINAVLARI NEREDE YAPILACAK?

  • Memur, şef ve sayman kadroları sözlü sınavları 30 büyükşehirde, şube müdürlüğü sözlü sınavları ise Ankara'da yapılacak.

Kaynak: AA

Türkiye'nin ekonomideki adımları karşılık buluyor Asgari ücret toplantı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bugün dolar ne kadar, euro kaç lira oldu? Döviz kuru güne nasıl başladı? Gram altın fiyatı ne kadar? 1 Aralık 2023 güncel altın fiyatları