Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?

En düşük emekli maaşına zam geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrasında kanun teklifi Meclise TBMM'ye geldi. Yıl başında yapılan zam ile en düşük emekli maaşı 5500 lira idi. Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? 7500 lira üstü alanlara zam yapılacak mı?

Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?

En düşük emekli maaşının artırılmasına dair kanun teklifi TBMM'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan zam miktarı sonrasında en düşük emekli maaşı ne kadar oldu merak ediliyor. Peki, 7500 üstü alanlara da zam yapılacak mı? Zamlı emekli maaşları ne zaman hesaba yatacak? İşte detaylar...

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR OLDU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre 5500 lira olan en düşük emekli aylığı (maaşı) 7.500 TL oldu.

ZAMLI EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN HESABA YATAR?

Zamlı emekli maaşından 11 milyon vatandaşın faydalanacağı açıklandı. Yeni zamlı maaşların Nisan ayında hesaplara yatırılması bekleniyor.

7500 LİRA ÜZERİ MAAŞ ALANLARA ZAM YAPILACAK MI?

7.500 TL'nin üstünde emekli maaşı olanlar için bir düzenleme yapılmayacak.

Sözleşmeli pozisyon için gereken süre değişti Son dakika! Tarım Kredi'den Ramazan ayı kararı:  900 üründe fiyatlar sabitlendi "Son alım fırsatı, ondan sonra altın diye bir şey yok" "11 ilde depremzede işletmelere 1.5 milyon TL’ye kadar faizsiz kredi sağlayacağız."