THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi yapıldı: THY emlak konut Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonuçları nasıl öğrenilir?

THY Emlak Konut kura çekilişi bugün canlı yayında yapıldı. Saat 10.00'da başlayan kura çekilişi sonucunda evlerine kavuşan hak sahipleri belli oldu. Kuraya katılan vatandaşlar, THY emlak konut Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonuçları nasıl öğrenilir merak ediyor. İşte isim listesi ve THY Emlak Konut Arnavutköy kura sorgulama ekranı...

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi yapıldı: THY emlak konut Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Emlak Konut ve THY ortaklığı ile inşa edilen Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura çekimi 4 Mayıs Cumartesi günü yapıldı. Noter huzurunda ve canlı yayında yapılan kura çekilişi ile THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri kura sonuçları belli oldu. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri kura sonuçları nasıl, nereden öğrenilir?

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi yapıldı: THY emlak konut Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 1

KURA SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Kura çekimi ardından belirlenen hak sahiplerinin isim listesi kura.emlakkonut.com.tr üzerinden yayımlanacak.

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi yapıldı: THY emlak konut Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 2

KURA SONUÇLARI SORGULAMA

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura çekimi 4 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00'da başladı. Canlı yayında yapılan çekiliş ile iki etapta toplam 2 bin 894 bağımsız bölüm için hak sahipleri belirlendi. 

KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi yapıldı: THY emlak konut Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 3

HAK SAHİPLERİ ÖDEME PLANI

Bugün yapılan kura çekilişi sonucunda belli olan hak sahipleri, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

Ödemeler Emlak Konut ödeme sistemiyle Emlak Konut'a yapılacak.

Projeden yararlanmak için İstanbul'da ikamet, hane halkı (eşler) üzerine kayıtlı evinin olmaması, son bir yıl içerisinde tapu devrinin yapılmamış olması şartı aranacak ve mücbir sebepler hariç, 5 yıl boyunca satış işlemi yapılamayacak.

Kira beyannamesinde süre uzatıldı Konut kredilerinde rekor düşüş! En düşük krediyi hangi banka veriyor? QNB Finansleasing’den deprem bölgesindeki işletmelere özel kiralama ürünü 5 büyükşehir için 0,69 faizle 180 ay vadeli kentsel dönüşüm müjdesi!