Edirne, Kırklareli, Tekirdağ TOKİ arsa kurası canlı yayın ve kura sonuçları

TOKİ arsa kura çekilişi devam ediyor. 27 Nisan Perşembe günü yapılacak kura çekilişi ile Edirne, Tekirdağ, Kırklareli'deki müstakil arsaların hak sahipleri belli olacak. TOKİ arsa kuraları noter huzurunda ve canlı yayında yapılıyor. Çekilişin sonuçları e-devletten yayınlanıyor. İşte TOKİ Edirne, Kırklareli, Tekirdağ arsa kurası çekilişi detayları...

Edirne, Kırklareli, Tekirdağ TOKİ arsa kurası canlı yayın ve kura sonuçları

İlk Evim Arsa projesinde kura çekilişi sürüyor. Bugün çekiliş Edirne, Tekirdağ, Kırklareli'deki müstakil arsalar için yapılacak. Çekiliş, canlı yayında yapılacak ve hak sahipleri belirlenecek. Kura çekiliş sonuçları sorgulama ekranı ve TOKİ kura çekilişi canlı yayın bilgisi haberimizde. İşte 27 Nisan Perşembe TOKİ arsa kura canlı yayını ve kura çekilişi sonuçları..

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

27 Nisan'da Edirne'de 360, Kırklareli'de 720, Tekirdağ'da 1340 adet arsa için çekiliş yapılacak. 

Edirne Enez, Keşan arsa kurası saat 10.00'da, Kırklareli Lüleburgaz arsa kurası saat 11.00'da, Tekirdağ Çerkezköy, Marmara Ereğlisi, Saray arsa kurası saat 10.00'da başlayacak ve TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından yapılacak.

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanıyor. Turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra arama kısmından TOKİ kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada çekilişine katıldığınız arsa ya da konut sonucu karşınıza çıkacaktır.

TOKİ arsa çekilişi sonuçları sorgulama ekranı

NİSAN ARSA KURASI TAKVİMİ

"İlk Evim Arsa" projesinde ise kuralar için yer ve tarih ve hak sahibi bilgileri ise şöyle:

25 Nisan'da İzmir'de 4 bin 900.

26 Nisan'da Bilecik'te 410, Bursa'da 1300, Balıkesir'de 1520, Çanakkale'de 565.

27 Nisan'da Edirne'de 360, Kırklareli'de 720, Sakarya'da 1340, Tekirdağ'da 1340, Yalova'da 200, Düzce'de 185.

28 Nisan'da Kocaeli'de 1500."​​​​​​​

TOKİ
Kentsel dönüşüm kampanya başvurusu nasıl, nereden yapılır? İstanbul'da "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası"na başvurular başladı Fahiş kira artışıyla haksız kazanç sağlayanlara hapis cezası planı Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale TOKİ müstakil arsa kura çekilişi