Adana - Adıyaman TOKİ müşterek arsa kura çekilişi sonuçları ve TOKİ TV canlı yayını

TOKİ ilk evim arsa kura çekilişi devam ediyor. 10 Nisan Pazartesi günü Adana ve Adıyaman müşterek arsa kura çekilişi yapılacak. TOKİ kura çekilişi noter huzurunda ve canlı yayında yapılıyor. Çekilişler TOKİ TV ve Youtube kanalından canlı yayınlanıyor. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? İşte 10 Nisan 2023 TOKİ Adana - Adıyaman müşterek arsa kura çekilişi sonuçları ve kura çekilişi canlı yayını...

Adana - Adıyaman TOKİ müşterek arsa kura çekilişi sonuçları ve TOKİ TV canlı yayını

İlk Evim Arsa projesinde kura çekilişi deprem bölgesi ile devam ediyor. TOKİ arsa çekilişinde Adana'nın Karaisalı ve Yumurtalık ilçeleri ile Adıyaman'ın Çelikhan, Gölbaşı, Kahta ilçelerindeki müşterek arsa için kura çekilişi yapılacak. Canlı yayında yapılacak kura çekilişi ile hak sahipleri belirlenecek. Kura çekiliş sonuçları sorgulama ekranı ve TOKİ kura çekilişi canlı yayın bilgisi haberimizde. İşte 10 Nisan Pazartesi TOKİ arsa kura canlı yayını ve kura çekilişi sonuçları..

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ arsa kura çekilişi canlı yayını, TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından yapılıyor.

Adana Karaisalı, Yumurtalık müşterek arsa kura çekilişi 12.00'da başlayacak.

Adıyaman Çelikhan, Gölbaşı, Kahta ilk evim müşterek arsa kura çekilişi saat 13.30'da başlayacak.  

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları e-devletten sorgulanıyor. Turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra arama kısmından TOKİ kura sonucu sorgulama araması yapınız. Çıkan sayfada çekilişine katıldığınız arsa ya da konut sonucu karşınıza çıkacaktır.

TOKİ arsa çekilişi sonuçları sorgulama ekranı

TOKİ
Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ konut kura çekilişi ve sonuçları Kars, Çorum ve Ankara konut kura canlı yayında belirleniyor! TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura çekilişi canlı yayın ve sonuç sorgulama TOKİ ilk evim arsa kura çekilişi ne zaman?