TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura çekilişi canlı yayın ve sonuç sorgulama

TOKİ kura çekimi ilgiyle takip ediliyor. İstanbul'da Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerindeki 28 bin konutun hak sahipleri 19 Nisan'a kadar belirlenecek. Noter huzurunda yapılan TOKİ kura çekilişi, TOKİ TV ile TOKİ Youtube kanalından canlı yayınlanıyor. Peki, TOKİ kura çekilişi sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? İşte 8 Nisan Cumartesi Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura çekilişi canlı yayınları ve kazananların isim listesi...

TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura çekilişi canlı yayın ve sonuç sorgulama

TOKİ kura çekilişi ile Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçeleri ile devam ediyor. 1-19 Nisan tarihlerinde 28 bin 340 konutun hak sahipleri belirlenecek. TOKİ kura çekilişleri, TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor. TOKİ kura sonuçları ise e-devletten sorgulanabiliyor. İşte 8 Nisan Cumartesi İstanbul TOKİ kura çekilişi canlı yayını, TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçesindeki TOKİ kura çekilişi 1-19 Nisan tarihlerinde yapılacak. 28 bin 340 konut için yapılacak TOKİ kura çekilişi, Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonunda saat 10.00'da başlayacak. Çekiliş, TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

TOKİ kura çekilişi canlı izle TOKİ TV canlı yayın

TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura çekilişi canlı yayın ve sonuç sorgulama - Resim : 1

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız.

TOKİ kura çekilişi sonuçları için tıklayınız

TOKİ
TOKİ ilk evim arsa kura çekilişi ne zaman? Malatya, Kayseri, Erzurum, Adana, Eskişehir TOKİ işyeri kurası sonuçları TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura çekilişi canlı yayın ve sonuç sorgulama Ev sahiplerinden yeni çözüm: Geçmiş farkı öde!