TOKİ Aksaray, Sivas, İzmir işyeri kura çekilişi sonuçları ve canlı yayın

TOKİ ilk iş yerim 2. etap kura çekilişi başladı. 23 Mart Perşembe günü Aksaray Eskil, Sivas Merkez ve İzmir Kemalpaşa'daki iş yerleri için kura çekilişi yapılacak. TOKİ işyeri kura çekilişi noter huzurunda ve canlı yayında yapılacak. Çekiliş TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından yayınlanacak. TOKİ işyeri kura çekilişi canlı yayını, sonuç sorgulama ekranı ve çekiliş takvimi haberimizde.

TOKİ Aksaray, Sivas, İzmir işyeri kura çekilişi sonuçları ve canlı yayın

TOKİ ilk işyerim kura çekilişinde 2. etap bugün başladı. 23 Mart Perşembe günü Aksaray Eskil'de 76, Sivas Merkez'de 195 ve İzmir Kemalpaşa'da 64 iş yeri için kuralar çekilecek. TOKİ TV ve TOKİ Youtube kanalından canlı yayınlanacak çekilişi sonuçları e-devletten yayınlanacak. İşte TOKİ ilk iş yerim kura çekilişi canlı yayını, sonuç sorgulama ve çekiliş takvimi...

TOKİ İLK İŞYERİM KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

Kura çekilişi, TOKİ Youtube kanalından ve toki.tv adresinden canlı olarak yayınlanıyor. Kura çekilişi ile Aksaray Eskil, Sivas Merkez ve İzmir Kemalpaşa'daki iş yerleri hak sahiplerini bulacak. 

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız.

TOKİ kura çekilişi sonuçları için tıklayınız

İLK İŞ YERİM KURA ÇEKİLİŞ TAKVİMİ

"İlk İş Yerim" projesi ikinci etap kura çekimleri 23 Mart'ta 5 il ve ilçede 417 iş yeri için yapılacak. Bu kuralar 23 Mart'ta, Sivas, Afyonkarahisar Başmakçı, Aksaray Eskil, Denizli Babadağ ve İzmir Kemalpaşa'da çekilecek.

TOKİ
Bursa ve Van TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları ve canlı yayını İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve sonuçları Kütahya, Mersin, Sakarya, Manisa TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve sonuçları