İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura çekilişi ne zaman?

İstanbul için TOKİ kura çekilişi Tuzla ile başladı. Tuzla'daki 20 bin 920 konutun hak sahipleri belirlendi. Sonrasında Çatalca ve Silivri için çekiliş yapıldı. İstanbul Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için başvuranlar kura çekilişi ne zaman yapılacak merak ediliyor. İşte TOKİ İstanbul kura çekilişi takvimi...

İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura çekilişi ne zaman?

İstanbul'da yapılacak 50 bin konutun kura çekimleri 16 Mart'ta Tuzla için başladı. 20 bin 920 konutun hak sahipleri 29 Mart'a kadar belli oldu. Sonrasında Çatalca'da 540, Silivri'de 200 konut için TOKİ kura çekilişi yaptı. Sırada Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'deki 28 bin 340 konuun kura çekilişi var. Peki, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİM TAKVİMİ

TOKİ, yurt çapında 250 bin sosyal konut projesi başlattı. İstanbul'da yapılacak olan konut sayısı ise 50 bin idi. İstanbul TOKİ kura çekimi Tuzla için başladı. 16-29 Mart tarihleri arasında kura çekilişi ile 20 bin 920 hak sahibi belirlendi.

İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura çekilişi ne zaman? - Resim : 1

30 Mart'ta Çatalca'da 540, Silivri'de 200 konut için kura çekimi yapıldı.

TOKİ İstanbul kura takvimine göre 1-19 Nisan tarihlerinde Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'deki 28 bin 340 konut için kura çekilişi yapılacak ve hak sahipleri belirlenecek.

TOKİ
TOKİ İstanbul 10 bin müstakil arsa kura çekilişi sonuçları - canlı yayını Kirada yeni dönem: 1 Eylül'den itibaren geçerli olacak Antalya TOKİ 10 bin müşterek arsa kura sonuçları ve TOKİ TV canlı yayını TOKİ İstanbul 10 bin müstakil arsa kura çekilişi sonuçları - canlı yayını