İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi başladı: İstanbul TOKİ canlı yayını ve sonuçları

İstanbul TOKİ kura çekilişleri başladı. TOKİ kura çekilişi bugün İstanbul'un Tuzla ilçesi için yapılacak. TOKİ kura çekilişi Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Çekiliş sonrasında TOKİ kura sonuçları e-devlette yayınlanıyor. Peki, TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? 16 Mart Perşembe TOKİ kura çekilişi canlı yayını ve kura çekilişi takvimi haberimizde.

TOKİ İstanbul ilk evim çekilişi başladı. 16 Mart Perşembe günü TOKİ kura çekilişi İstanbul'un Tuzla ilçesindeki 20 bin 920 konut için yapılıyor. Noter huzurunda yapılacak çekiliş, TOKİ Youtube kanalından canlı yayınlanıyor. Peki, TOKİ kura çekilişi sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ kura çekilişi canlı yayını, TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama...

İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi başladı: İstanbul TOKİ canlı yayını ve sonuçları - Resim : 1

20.920 HAK SAHİBİ BELİRLENECEK
İstanbul'da inşa edilecek 50 bin sosyal konutun kura çekimleri Tuzla'da başlayacak. Kura çekimleri 16-29 Mart tarihleri arasında 20 bin 920 hak sahibi için Tuzla Belediyesi'nde gerçekleştirilecek.

Çatalca için 540 ve Selimpaşa için 200 hak sahibi için 30 Mart'ta noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi Silivri Alibey Spor Salonu'nda yapılacak.

İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi başladı: İstanbul TOKİ canlı yayını ve sonuçları - Resim : 2

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde 28 bin 340 hak sahibi için yapılacak sosyal konutun kuraları da 1- 19 Nisan tarihleri arasında Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda noter huzurunda çekilecek. İstanbul'da kuralarıyla birlikte "İlk Evim" projesi kuraları sona erecek.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

TOKİ kura çekilişi İstanbul Tuzla ilçesindeki 20 bin 920 konut yapılacak TOKİ kura çekilişi, saat 10.00'da başladı. 

TOKİ kura çekilişi canlı yayını için tıklayınız

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ tarafından canlı yayında yapılan kura sonuçları çekilişi sonrasında e-devletten sorgulanabilir. Turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kura sonucu sorgulama araması yapınız.

İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi başladı: İstanbul TOKİ canlı yayını ve sonuçları - Resim : 3

TOKİ kura çekilişi sonuçları için tıklayınız

İSTANBUL TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ TAKVİMİ

16-29 Mart 2023: Tuzla 20 bin 920 konut

30 Mart 2023: Çatalca 540 konut

30 Mart 2023: Silivri Selimpaşa 200 konut

1-19 Nisan 2023: Arnavutköy, Başakşehir, Esenler 28 bin 340 konut

TOKİ
İstanbul TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ ilk işyerim kura çekilişi canlı yayını ve sonuçları KONYA TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları ve canlı yayını TOKİ arsa kura çekilişi canlı yayın ve sonuçları