11 yıl sonra ilk kez Mısır'a gidiyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sisi ile pek çok konuyu istişare edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Mısır'ı kapsayan üç günlük yurt dışı seyahatine çıkacak. Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mısır Cumhurbaşkanının davetine icabetle Kahire'ye geçeceğiz. Sayın Sisi ile ekonomi , ticari, turizm, enerji ve savunma başta olmak üzere ülkelerimiz arasındaki pek çok konuyu istişare edeceğiz." dedi.

11 yıl sonra ilk kez Mısır'a gidiyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sisi ile pek çok konuyu istişare edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Şubat'ta Mısır'ın başkenti Kahire'ye resmi ziyarette bulunacak.

Bu ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 11 yıl aradan sonra Kahire'ye gerçekleştireceği ilk ziyaret olacak.

Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mısır Cumhurbaşkanının davetine icabetle Kahire'ye geçeceğiz. Sayın Sisi ile ekonomi , ticari, turizm, enerji ve savunma başta olmak üzere ülkelerimiz arasındaki pek çok konuyu istişare edeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle;

"Bu akşam BAE devlet başkanının daveti üzerine Dünya Hükümetler Zirvesi'ne katılmak üzere Dubai'e hareket ediyoruz. Onur konuğu olarak davet edildiğimiz bu yıl ki zirvede ikili temaslarımızın yanı sıra zirveye katılan devlet ve hükümet başkanları ile de görüşmeler gerçekleştireceğiz.

Mısır Cumhurbaşkanının davetine icabetle Kahire'ye geçeceğiz. Sayın Sisi ile ekonomi , ticari, turizm, enerji ve savunma başta olmak üzere ülkelerimiz arasındaki pek çok konuyu istişare edeceğiz."

Sağlık Bakanlığı tercih kılavuzu tamamlandı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristan kurulmasına izin vermeyiz Murat Kurum'dan Pendikspor kalecisine penaltı TİP Tarsus yönetiminden Gökhan Zan istifası