15 TATİL UZATILDI MI? 15 tatil ne zaman bitiyor? İkinci dönem ne zaman başlayacak?

15 tatil uzatıldı mı gündemin ilk sırasında yer alıyor. Okullarda ilk dönem 19 Ocak'ta başlamış ve milyonlarca öğrenci, yarıyıl tatiline girmişti. İlk haftası biten sömestr tatili hakkında sosyal medyada "15 tatil bir aya uzatıldı" şeklinde paylaşımlar yapıldı. Bunun üzerine 15 tatil uzatıldı mı araştırılmaya başlandı. Peki, 15 tatil ne zaman bitiyor?

15 TATİL UZATILDI MI? 15 tatil ne zaman bitiyor? İkinci dönem ne zaman başlayacak?

 Yarıyıl tatilin ilk haftası bitmek üzere. Öğrenciler, sömestr tatilinin keyfini çıkarmaya devam ediyor. Sosyal medyada yayılan 15 tatil bir aya çıkarıldı şeklinde paylaşımlar için Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. İddiaların doğru olmadığını belirten kurum, 15 tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman açılacak açıkladı. Peki, 2. dönem ne zaman başlıyor? 

15 TATİL NE ZAMAN BİTİYOR?

2023-2024 eğitim öğretim yılı takvimine göre yarı yıl tatili, 19 Ocak 2024 Cuma günü başlayacak ve 5 Şubat 2024 Pazartesi günü ikinci dönemin başlaması ile sona erecek. Yani okulların açılmasına yaklaşık bir hafta kaldı.

MHP 55 belediye başkanı adayını daha açıkladı Şehir hastanesi açılışında atama müjdesi Cüneyt Özdemir'den Buket Aydın'a destek! "Kadın düşmanlığı" Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Uluslararası Adalet Divanı' açıklaması