AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İmamoğlu açıklaması: 'Değişim' maskesinin altında pazarlık var

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Çelik, İBB Başkanı İmamoğlu'nu için, "Bu değişim maskesi altında yeniden İBB Başkanlığına aday olmak için pazarlık yapıyor" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İmamoğlu açıklaması: 'Değişim' maskesinin altında pazarlık var

Habertürk'te açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'deki 'değişim' tartışmalarına yönelik konuştu.

"İmamoğlu'nun 'Değişim' maskesinin altında pazarlık var" diyen Çelik'in açıklamaları şöyle;

Değişime hep olumlu bir anlam yükleriz. CHP'de değişim yasaklıydı, şimdi denetimli serbestliğe geçti. CHP diyor ki değişim olabilir ama denetimli serbestlik uygulamasıyla bu olabilir. Ben burada şunu arıyorum, 'değişim' diyenler arasında kim reform siyasetini ortaya koyuyor? İmamoğlu değişim talep ediyor ama 14 Mayıs akşamı çıktı, "13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu adına konuşuyoruz" dedi. Nasıl olur da bir siyasetçi sandık sonucu ortaya çıkmadan sonucu ifade eder. İmamoğlu neyi talep etmiş olacak, yine aşırı cinsiyetçi bir söylemi kendi il başkanı için kullandı. Bu değişim maskesi altında yeniden İBB Başkanlığına aday olmak için pazarlık yapıyor.
Meclis'te yeni grup iddiası! Tarihi yapıda alarm! Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e linç üzerine linç! AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar!