AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu Rolex saati eleştirilerine yanıt verdi

Rolex saatiyle sosyal medyanın gündemine oturan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt geldi. Yenişehirlioğlu, "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" diyerek fotoğrafı kaldırma sebebini açıkladı.

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu Rolex saati eleştirilerine yanıt verdi
  • Taktığı 562 bin liralık saatle dikkatleri üzerine çeken ve sosyal medyanın gündemine oturan  
    AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan açıklama geldi.
  • TBMM'de AK Parti Isparta teşkilatını ağırlayan Yenişehirlioğlu, gençlerle çekildiği fotoğraf karelerini  "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notuyla paylaşmıştı.

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu Rolex saati eleştirilerine yanıt verdi - Resim : 2

HERKES SAATE DİKKAT KESİLDİ

  • Yenişehirlioğlu'nun paylaşımında dikkat çeken detay ise kolundaki 562 bin liralık Rolex marka saat oldu. Kısa sürede gündem olan saatiyle eleştirilere maruz kalan Yenişehirlioğlu, tepkilerin ardından paylaşımını kaldırdı.

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu Rolex saati eleştirilerine yanıt verdi - Resim : 3

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

  • Gündemden düşmeyen konuyla ilgili Yenişehirlioğlu'ndan açıklama geldi.

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu Rolex saati eleştirilerine yanıt verdi - Resim : 4

"SAATİMİ HELAL YOLDAN EDİNDİM"

  • Saati helal yoldan kazandığı parayla aldığını belirten Yenişehirlioğlu, "Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerimize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram'da duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: haberet.com

Fırat Kalkanı bölgesinde kritik operasyon Sur'da Atatürk ve Erdoğan'a hakaret Bakan Fidan mevkidaşı Şükri ile bir araya geldi Kırklareli'nde tarihi binada yangın