AK Parti'nin ABB adayı Altınok, mal varlığına yönelik çıkan haberlere ilişkin konuştu

AK Parti'nin ABB başkan adayı Altınok, sosyal medya hesabından mal varlığına yönelik çıkan haberlere yönelik açıklamalarda bulundu. Altınok, Ankara'da TOGO Kuleleri'nde Sinan Aygün ile ortak olduğu ve Antalya'da 600 evinin bulunduğu haberlerinin yalan olduğunu bildirdi.

AK Parti'nin ABB adayı Altınok, mal varlığına yönelik çıkan haberlere ilişkin konuştu
  • AK Parti'nin ABB Başkan adayı Turgut Altınok, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bazı kişi ve kurumlarca basın etiğine aykırı, toplumu kötü niyetli ve kasıtlı olarak yanıltan asılsız haberlerin yer aldığını belirtti.
  • Turgut Altınok, "Şahsımla ilgili mal beyanımı açıkladıktan sonra yapılan gerçek dışı, yalan ve iftira içerikli haberlerden biri Ankara'da TOGO Kuleleri'nde Sinan Aygün ile ortak olduğum, diğeri ise Antalya'da 600 evim bulunduğudur." ifadelerini kullandı.
  • Siyasete girmeden önce kazanılmış, hak edilmiş mal varlığının tartışılmasının abesle iştigal olduğunu belirten Altınok, belediye başkanlığı döneminde mal varlığının artmadığını, aksine azaldığını kaydetti.
CHP'nin para sayma skandalında yeni görüntüler Murat Kurum: İstanbul'u yaşanamaz hale getirenlere cevap vereceğiz Özgür Özel'e tepki: Korkunun ecele faydası yok 2 terörist teslim oldu