AK Parti'nin Kocaeli ilçe başkan adayları belli oldu

AK Parti'nin Kocaeli ilçe belediye başkan adayları bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılan programda tanıtıldı. Vatandaşların doldurduğu salonda sık sık sloganlar atıldı.

AK Parti'nin Kocaeli ilçe başkan adayları belli oldu
  • 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Kocaeli adayları belli oldu.

  • AK Parti, Kocaeli'nin 12 ilçe belediye başkan adayını düzenlenen programla tanıttı.

AK Parti'nin Kocaeli ilçe başkan adayları belli oldu - Resim : 1

  • Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenen salon dolup taştı.

AK Parti'nin Kocaeli ilçe başkan adayları belli oldu - Resim : 2

  • Salondan şarkılar ve sloganlar yükselirken, Türk ve AK Parti bayrakları havada sallandı.

AK Parti'nin Kocaeli ilçe başkan adayları belli oldu - Resim : 3

  • Programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, milletvekilleri de hazır bulundu.
  • Programda konuşan Şahin Talus, "Cumhurbaşkanına söz verdiğimiz gibi 13-0 yapmak için hazırız. Biz sizlere güvenerek bu sözü verdik. Allah'ın izniyle kendi rekorumuzla yenileyerek hizmet ve eser siyasetinin bayrağını bir kez daha Kocaeli semalarında dalgalandıracağız. Bugün itibariyle ilçe belediye başkan adaylarımızı açıklıyoruz. Şunun altını çizmek istiyorum. AK Parti davasına gerçekten gönül vermiş her kişi belediye başkanı olacak şartlara haizdir. Aday adayı olan arkadaşlarımız öncelikle bir adayın olacağını biliyordu. Ben özellikle burada tüm aday adayı olan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kriz, kaos, karmaşamız hiç olmadı. Allah'ın izniyle olmayacak. Biz Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız. Özellikle Bu süreçte Cumhur İttifakı ortaklarımız olan Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve burada hem büyükşehir hem ilçelerde de aday çıkarmayan Büyük Birlik Partisi teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Her zaman için omuz omuza olduk" diye konuştu.

AK Parti'nin Kocaeli ilçe başkan adayları belli oldu - Resim : 4

ADAYLAR BELLİ OLDU

  • AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın olurken, Başiskele Belediye Başkan Adayı Mehmet Yasin Özlü, Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, Dilovası Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu, Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, İzmit Belediye Balkan Adayı Muharrem Tutuş, Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt oldu.
AK Parti Kocaeli
Yeniden Refah Partisi'nden ittifak kararı Yamaçtan kopan kaya parçaları evin duvarına çarptı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alev Alatlı'nın cenaze törenine katıldı Yurdun doğusu dondu