Bekir Bozdağ: Meclis, seçimlerin yenilenmesi kararı alırsa Cumhurbaşkanımız aday olabilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün "Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim" açıklamasının ardından eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ; Meclis, seçimlerin yenilenmesine karar verirse Cumhurbaşkanımız bir kez daha aday olabilir açıklamasını yaptı.

Bekir Bozdağ: Meclis, seçimlerin yenilenmesi kararı alırsa Cumhurbaşkanımız aday olabilir

Eski Adalet Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ; X hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise önceki gün yaptığı açıklamada 

Ardı arkası kesilmeyecek şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Adeta nefes almaksızın koşturuyoruz. Çünkü benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak. Onun için de hazırlıklarımızı buna göre yapıp, adımı da buna göre atmamız lazım ki çok farklı bakanlara karşı gereken cevabı istiyoruz ki 31 Mart akşamı verelim. 1 Nisan'dan itibaren de yeni bir dönemi inşallah başlatalım.

 ifadelerini kullanmıştı. 

Sakarya'da DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 33 şüpheli gözaltında Köksal'ın DEM Parti resti, CHP'yi karıştırdı Akşener, Hakan Pekerle şarkı söyledi Zafer Partisi karıştı, kavgayı Ümit Özdağ ayırdı