Bilecik'te etkili olan kar yağışı nedeniyle yüksek kesimler beyaza büründü

Ülke genelinde hava sıcaklıklarının aniden düşmesiyle beraber dün itibariyle kar yağışı etkili olmaya başladı. Bilecik ve çevresinde yüksek kesimlerdeki köylerde mart ayının son günlerinde kar etkisini gösterdi.

Bilecik'te etkili olan kar yağışı nedeniyle yüksek kesimler beyaza büründü

Bilecik ve çevresinde yüksek kesimlerdeki köylerde mart ayının son günlerinde kar etkili oldu.

Bilecik'te etkili olan kar yağışı nedeniyle yüksek kesimler beyaza büründü - Resim : 1Kent merkezine yakın köylerde kar kalınlığı dün başlayan ve aralıklarla devam eden yağış nedeniyle 30 santimetreyi geçti.

Bilecik'te etkili olan kar yağışı nedeniyle yüksek kesimler beyaza büründü - Resim : 2Hava sıcaklığının iyice düşmesinin ardından kar, şehir merkezinde de etkili oldu, yollar, araçların üzeri ve binaların çatıları beyaz örtü ile kaplandı.

Bilecik'te etkili olan kar yağışı nedeniyle yüksek kesimler beyaza büründü - Resim : 3Kapaklı Köyü Muhtarı Şükrü Aydın, kurak geçen günlerin ardından özlemle bekledikleri kara kavuştuklarını söyledi.

Bilecik'te etkili olan kar yağışı nedeniyle yüksek kesimler beyaza büründü - Resim : 4Köylerinin 1240 metre rakımda bulunduğunu ve her sene bazı günlerde 1 metreyi aşan kar kalınlıklarını gördüklerini belirten Aydın, "Geç geldi ama inşallah yüzümüzü güldürür. Kar ve yağmur olmasa bolluk bereket olmaz." dedi.

Kaynak: AA

Bilecik
AK Parti'den çok tartışılan temel atmaya ilk yorum ÖSYM'den deprem bölgesini ilgilendiren sınav açıklaması FETÖ yeni atamalar yaptı: Kaçak gazeteciye görev verildi! Hilmi Daşdemir'den bomba iddia