Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hafize Gaye Erkan'a yeni bir görev vereceği vaadinde bulundu

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) başkanlığı görevinden sene başında istifa eden ve koltuğunu Fatih Karahan'a devreden Hafize Gaye Erkan ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Erkan'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni bir görev vermesi bekleniyor.

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hafize Gaye Erkan'a yeni bir görev vereceği vaadinde bulundu
  • İtibar suikastına uğradığı gerekçesiyle sene başında istifa eden Hafize Gaye Erkan'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni bir görev vereceği vaadinde bulunduğu iddiası gündeme oturdu.

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hafize Gaye Erkan'a yeni bir görev vereceği vaadinde bulundu - Resim : 1

Aylardır ortalıkta görünmeyen Erkan'ın Türkiye'de olduğu belirtilirken ABD'ye dönmemesinin nedenini Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, bugünkü yazısında şöyle aktardı:

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hafize Gaye Erkan'a yeni bir görev vereceği vaadinde bulundu - Resim : 2

"ERKAN'A GÖREV VERECEK" İDDİASI

"Cumhurbaşkanı Erdoğan veda buluşmasında Hafize Gaye Erkan’a “seçim sonrasını bekle” demiş. Ve yerel seçimler sonrasında Erkan’a yeni bir görev vereceğine dair vaatte bulunmuş.
İşte bunun üzerine Hafize Gaye Erkan da ABD’ye dönmemiş ve memlekette kalmış. Hatta İstanbul’un en gözde otellerinden birinde bir ay yaşamış ancak yakın zamanda oradan da ayrılmış. Duydum ki onun da içinde Türkiye’de kalmak yatıyormuş.

Yani...

Yanisi şu: Yarın öbür gün Hafize Gaye Erkan’ın yeni bir göreve atandığını Resmi Gazete’de okursak hiç şaşırmayalım."
Karaköy sahilindeki özel işletmeye ait yer kaldırıldı Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda teknik arıza Selvi: Osman Kavala serbest kalmalı Camide kaçak göçmen iddiası gündeme oturdu! Görüntüleri kaydeden polisin görev yeri değişti mi?