Buket Aydın'dan 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidi' diyen Özgür Özel'e: FETÖ'ye yaranmaya çalışıyor

Buket Aydın, 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidi' diyen Özgür Özel'e tepki gösterdi. Aydın, "Özgür Özel FETÖ'ye yaranmaya çalışıyor. O koltuğuna yapışmak için nerelere yaranacağını şaşırdı." dedi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, '15 Temmuz Darbe Girişimi'ne karşı koyan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa çıkanlara "zibidi" dedi.
  • Özel, "Tayyip Bey çağırınca oraya dizilen, kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler değil, dedesi Çanakkale'de kefensiz yatanlar kurtarır bu memleketi" ifadelerini kullandı.

"FETÖ'YE YARANMAYA ÇALIŞIYOR"

  • Haber Global'de 'Mesele' programında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Özel'in sözlerine tepki gösterdi.

Buket Aydın'dan 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidi' diyen Özgür Özel'e: FETÖ'ye yaranmaya çalışıyor - Resim : 1

  • Aydın, "Özgür Özel FETÖ'ye yaranmaya çalışıyor. O koltuğuna yapışmak için nerelere yaranacağını şaşırdı." açıklamasında bulundu.

Buket Aydın'dan 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidi' diyen Özgür Özel'e: FETÖ'ye yaranmaya çalışıyor - Resim : 2

"GENÇLER DARBE YAPIYOR DESİNLER TESLİM OLURUM"

  • Geçtiğimiz haftalarda da Özgür Özel'in "Gecenin 3'ünde telefon çalsın, darbe oluyor desinler, ayağa kalkar fırlarım. Ama derlerse ki gençler yapıyor. Ama bütün partideki gençler. 40 yaşın üzerindeki bütün siyasiler tasfiye olacak, 40 yaşın altındakiler. Ben o darbeye teslim olurum" ifadeleri gündem olmuştu.

Kaynak: haberet.com

38 terörist etkisiz hale getirildi Akşener'den CHP'lilere: Bana abla mabla demesinler Metrobüste kavga ABB Başkan adayı Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin TL'lik destek