CHP'de para sayma görüntüleri Canan Kaftancıoğlu ifade vermek için adliyeye geldi

CHP'de para sayma olayıyla ilgili her geçen gün yeni görüntüler ortaya çıkarken, başlatılan soruşturma da sürüyor. CHP il binasının satın alınmasına dair olduğu ileri sürülen valizler dolusu paranın akıbeti merak edilirken Canan Kaftancıoğlu da ifade vermek için adliyeye geldi. Kaftancıoğlu adliye çıkışında yaptığı açıklamada seçimlere 9 gün kala bu konunun gündeme gelmesinin manidar olduğunu belirtti.

  • CHP'de krizler bitmiyor. Son günlerde sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Fatih Keleş’in deste deste para sayması gündem oldu.
  • CHP, görüntülerin 2019 yılında çekildiğini, il başkanlığı binasının satın alındığı zamana ait olduğunu açıklamıştı.

CHP'de para sayma görüntüleri Canan Kaftancıoğlu ifade vermek için adliyeye geldi - Resim : 1

  • CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağırılmıştı.

CHP'de para sayma görüntüleri Canan Kaftancıoğlu ifade vermek için adliyeye geldi - Resim : 2

  • CHP il binasının satın alınmasına dair olduğu ileri sürülen valiz ve çantalarla getirilen paraların sayılmasıyla ilgili görüntülere dair soruşturma derinleştiriliyor.

CHP'de para sayma görüntüleri Canan Kaftancıoğlu ifade vermek için adliyeye geldi - Resim : 3

  • Soruşturma kapsamında şu ana kadar binayı CHP'ye sattığı iddia edilen Ali Rıza Braka, avukatı Gökhan Taşkapan, CHP İBB Meclis üyesi Fatih Keleş, eski İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, eski İl Başkan Danışmanı Can Poyraz ile paraların taşınmasına yardım ettiği iddia edilen İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ifade verdi.

CHP'de para sayma görüntüleri Canan Kaftancıoğlu ifade vermek için adliyeye geldi - Resim : 4

  • CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer de ifadeye çağrılırken eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da ifade vermek için adliyeye geldi.

CHP'de para sayma görüntüleri Canan Kaftancıoğlu ifade vermek için adliyeye geldi - Resim : 5

SAVCININ ODASINA GİRDİ

  • Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, para sayma görüntüleri hakkında ifade vermek için 15.15'te İstanbul Adliyesi'nde savcının odasına girdi.

KAFTANCIOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, adliye çıkışı yaptığı açıklamada şunları söyledi

Gayrimeşru görüntülerle ilgili ifadeye ilk ben çağrılsaydım ifade vermeyi reddederdim. Seçime 9 gün var, il binası 2019'da alınmış ne mutlu ki İstanbul Örgütü'ne binayı ne kadar alındığını söylediysek İstanbul Örgütü paranın verildiğini görmüş. Ne üzücü ki 2019'da alınmış binayla ilgili seçime 9 gün kala kullanılıyor.

Kaynak: haberet.com

CHP
Kars’ta Ermenistanlı 2 kişinin üzerinde 686 gram altın ele geçirildi Şehit, gazi ve gazi yakını 591 kişinin kamu kurumlarına ataması yapıldı Tarım ve Orman Bakanlığı Muğla'ya 21 yılda ne kadar yatırım yaptığını açıkladı Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum: Fetret devrine son vereceğiz