CHP'li aday adayı Fatma Yavuz'un FETÖ firarisi Hakan Şükür'e attığı tweet tepki çekti

14 Mayıs seçimlerine 48 gün kala CHP'den Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Fatma Yavuz'dan kızdıracak bir hamle geldi. Sosyal medya hesabından kürsü konuşmasını paylaşan Yavuz, FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün mesajına 'teşekkür' ederek cevap verdi. Yavuz'un Şükür ile samimi konuşması tepki topladı.

CHP'li aday adayı Fatma Yavuz'un FETÖ firarisi Hakan Şükür'e attığı tweet tepki çekti

Diyanet'teki görevinden ihraç edilen ve söylemleriyle dikkatleri üzerine çeken Fatma Yavuz CHP'den İstanbul'da aday adayı olduğunu duyurmuştu. Sosyal medyadan bir video paylaşan Yavuz'un, videonun altında FETÖ firarisi Hakan Şükür'le yazışmaları ise gündem oldu.

Aday adaylığı duyurusuna, "Ezberlerimizi bozacağız, yaralarımızı saracağız... Yürünecek çok yolumuz var. Dostlarımız ile başlıyoruz." notunu düşen Yavuz'a bir cevap da ABD'de de yaşadığı bilinen Hakan Şükür'den yanıt geldi.

FETÖ firarisi Şükür, Yavuz'un paylaşımına, "Çok duygulanarak izledim, yüreğinize sağlık. Aramıza hoş geldiniz diyenlere de şunu ifade edeyim; Hep aranızdaydık, hep beraberdik. Siyaset, iki farklı tarafın ele geçirilmiş medyaları ile yanlış şeyleri doğru olarak dayatınca ayrıştırıldık sadece." sözleriyle karşılık verdi.

YAVUZ'UN CEVABI TEPKİ ÇEKTİ
Hakan Şükür'ün paylaşımına yanıt veren Yavuz, "Çok teşekkürler Hakan Bey, az kaldı, ekmeğimize kan doğrayanlara inat, aşuremizi kaynatacağız, tadından yenmeyecek." ifadelerini kullandı. Kısa sürede gündem olan paylaşıma sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından tepki gösterildi.

CHP'li aday adayı Fatma Yavuz'un FETÖ firarisi Hakan Şükür'e attığı tweet tepki çekti - Resim : 1

CHP'li aday adayı Fatma Yavuz'un FETÖ firarisi Hakan Şükür'e attığı tweet tepki çekti - Resim : 2

Eylem hazırlığında olan ve HDP binasından çıkan terörist böyle yakalandı! AK Parti'den Fransa'ya sert tepki! Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı kampanyası resmen başladı! İmza yarışı sona erdi