CHP'ye 'İYİ' transfer: Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini Özgür Özel taktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugün Meclis’te yaptığı grup toplantısında flaş bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'den istifa eden İstanbul milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye geçiş yaptı. Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini CHP lideri Özgür Özel kürsüde taktı.

CHP'ye 'İYİ' transfer: Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini Özgür Özel taktı

31 Mart'taki yerel seçimleri sonrası CHP'de gelişmeler art arda yaşanıyor. . Partisinin Meclis’te kapalı olarak yaptığı grup toplantısında yeni milletvekillerinin aralarına katılabileceği söyleyen Özgür Özel'in programı çabuk ilerledi.

CHP'ye 'İYİ' transfer: Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini Özgür Özel taktı - Resim : 1

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'nun partiye takdimini yapan CHP lideri Özgür Özel, rozet törenini de gerçekleştirdi.

CHP'ye 'İYİ' transfer: Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini Özgür Özel taktı - Resim : 2

MERAL AKŞENER: 'PARTİDEN AYRILACAK SON ARKADAŞ'

Özlale'nin yanı sıra yerel seçim sürecinde CHP ile ittifak yapılmasını savunan İyi Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu da partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Akşener, istifa sonrası Yanıkömeroğlu'nun partiden ayrılacak son kişilerden olduğunu düşündüğünü söylemiş, "Şimdi Ayşe Sibel Hanım Allah şahittir herhalde partimizden benim gözümde en son ayrılacak arkadaşım diyebilirdim, çünkü bir kadındı iş insanıydı ve parti kurulurken o dönemin şartlarında gelip bize kurucu oldu." ifadelerini kullanmıştı.

CHP'ye 'İYİ' transfer: Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini Özgür Özel taktı - Resim : 3

KASAP DA GERİ DÖNECEK

BBC Türkçe'de yer alan habere göre ise Saadet Grubu’nun düşmemesi için CHP’den ayrılıp bu partiye katılan Ali Fazıl Kasap da önümüzdeki günlerde de CHP'ye katılacak.

Kasap'ın da CHP’ye geçmesi halinde belediye başkanı seçilen milletvekillerinin gidişiyle 125’e düşen CHP’nin sandalye sayısı 127’ye çıkacak.

CHP’ye ilerleyen günlerde de katılımların olabileceği söyleniyor.

Kaynak: Ajanslar

Özgür Özel CHP
İsrail ordusu Lübnan'ın güneyine hava saldırısı başlattı Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 1915 mesajı Bild: Erdoğan'ın bizi ciddiye almamasına şaşmamalı DEM Parti'nin kapatılması çağrısı