Cihat Yaycı'dan dikkat çeken açıklama: FETÖ, sığınmacılar üzerinden yalan haberler yayarak iç savaş çıkarmak istiyor

Son dönemde hızla artan mülteci, sığınmacı ve göçmenler üzerinden yapılan yalan haberlere dikkat çeken Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, "FETÖ, Sığınmacılar üzerinden yalan haberler yayarak bir iç savaş çıkarmak istiyor. Hedefleri, bundan faydalanarak kalan kadrolarıyla yönetime el koymak." dedi.

Hasan Basri Akdemir'in YouTube kanalında 'Doğru Soru'ya konuk olan Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

FETÖ'nün mülteciler üzerinden planı olduğunu belirten Yaycı, "FETÖ, Sığınmacılar üzerinden yalan haberler yayarak bir iç savaş çıkarmak istiyor. Hedefleri, bundan faydalanarak kalan kadrolarıyla yönetime el koymak." dedi.

Darbe girişimine zemin hazırlamaya çalışıldığını öne süren Yaycı, son dönemde hızla artan mülteci, sığınmacı ve göçmenler üzerinden yapılan yalan haberlere karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda da uyarılar yaptı.

İmamoğlu'ndan 'ittifak' açıklaması Hankendi sohbeti 2 yıl sonra gündem oldu "17 Mart'ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı yapacağız" Hırvatistan duyurdu: Ukrayna'dan tahıl ithal edilmeyecek