Cumhurbaşkanı Erdoğan Filenin Sultanları'nı telefonla arayarak tebrik etti

Filenin Sultanları, 5 setlik Sırbistan mücadelesini 3-2 kazanarak 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda kupaya uzandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan şampiyonluğu getiren Filenin Sultanlarını telefon ile arayarak tebrik etti. Kaptan Eda Erdem ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çok çekişmeli bir maçtı. Buna rağmen şampiyonluğu yakalamış olmanız ülkemiz için bir iftihar vesilesi oldu" ifadelerine yer verdi.

Filenin Sultanları, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan önce sosyal medya hesabından ardından telefon ile arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Filenin Sultanları'nı telefonla arayarak tebrik etti - Resim : 1

CUMHURBAŞKANI KAPTAN İLE TELEFONDA KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Filenin Sultanları'nın ve tüm Türkiye'nin yaşadığı bu mutluluğa ortak oldu.

Maçın hemen ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından Kaptan Eda Erdem Dündar'ı tebrik etmek istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Filenin Sultanları'nı telefonla arayarak tebrik etti - Resim : 2

Bakan, telefonu kaptana verdi ve Erdoğan, Kaptan Eda ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan maçı baştan sona takip ettiğini belirtti, "Çok çekişmeli bir maç oldu" dedi. Takımın başarısından dolayı yaşadığı mutluluğu paylaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çok çekişmeli bir maçtı. Buna rağmen şampiyonluğu yakalamış olmanız ülkemiz için bir iftihar vesilesi oldu" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Filenin Sultanları'nı telefonla arayarak tebrik etti - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filenin Sultanları ile bir araya gelme sözü de verdi. 

Görüşmenin sonunda Eda Erdem Dündar da telefonla arayarak mutluluklarına ortak olduğu için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Cübbeli Ahmet: Putin bile eşcinselliği yasakladı 3 ilde uyuşturucu tacirlerine operasyon! Ağustos enflasyonu açıklandı Sigaraya zam geldi mi? İddialara yanıt gecikmedi