Cumhurbaşkanı'ndan Hatay'daki sözlerini çarpıtan muhalefete yanıt: Kendi beceriksizliklerini örtmeye çalışıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. Belediyelerde parti ayrımı yapmaksızın ödenek gönderdiklerini kaydeden Erdoğan, "Kendi beceriksizliklerini örtmeye çalışıyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı'ndan Hatay'daki sözlerini çarpıtan muhalefete yanıt: Kendi beceriksizliklerini örtmeye çalışıyorlar
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta sonu 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla Hatay'a gitmiş, burada anahtar teslim töreniyle hastane açılışı yaparak partilileriyle bir araya gelmişti.

"HATAY GARİP KALDI, MAHZUN KALDI"

  • Erdoğan, Antakya Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Tanıtım Toplantısı'nda "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı" ifadelerini kullandı.

"AYRIMCILIK YAPMADIK, YAPMAYIZ"

  • Bu ifadeleri sonrası muhalefetten tepki gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kahramanmaraş'ta yaptığı konuşmada sözlerinin çarpıtıldığını söyleyerek şunları kaydetti:
  • "Birileri çıkıp Hatay'daki yerel yönetim ile genel yönetim arasındaki uyumlu çalışma üzerine söylediğimiz sözler üzerinde tepiniyor.
  • Hükümet olarak hangi partiden olduğuna bakmaksızın bütçe paylarını gönderdik. Ayrımcılık yapmadık, yapmayız.

Cumhurbaşkanı'ndan Hatay'daki sözlerini çarpıtan muhalefete yanıt: Kendi beceriksizliklerini örtmeye çalışıyorlar - Resim : 2

"CHP'Lİ BELEDİYELERİN BÜTÇESİYLE YAPILMASI GEREKENLERİ DE YAPTIK"

  • Muhalefetin elindeki belediyelerde bütçe ile yapılması gereken projeleri vatandaşımız mağdur olmasın diye biz hayata geçirdik.
  • Ellerindeki onca kaynağa rağmen muhalefet belediyelerinin sorunu ise basiretsizliktir. Bu belediyeleri yönetenlerin gözü ve gönlü başka yerde olduğu için şehirlerini ihmal ve istismar etmektedir. 

"SON ÇIRPINIŞLARINI İZLİYORUZ"

  • İstanbul'dan Ankara'ya İzmir'den Hatay'a belediyeleri hak ettikleri hizmeti vatandaşlarına veremedikleri için kendilerine oy vermeyenlere hizmet getirmeyeceklerini kendi ağızlarından söyleyenlerin son çırpınışlarını izliyoruz."

Kaynak: haberet.com

İsmail Küçükkaya'dan itiraf gibi sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kur'an-ı Kerim okudu Dışişleri Bakanı Fidan: Libya Başkolosluğunumuzu tekrar açma kararı aldık