Ekrem İmamoğlu hakkında 'Kent Lokantaları'ndan kesti reklama yatırdı' iddiası

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun son bir yılda mobil büfeler ve aş evlerine ayrılan bütçeyi azalttığı ortaya çıktı. 2019 yerel seçimlerinden önceki ilk 6 ayda aşevlerinden 10 milyon kişinin yararlandığı öğrenilirken İmamoğlu döneminde bir yılda bile bu sayıya ulaşılamadığı öğrenildi. İmamoğlu'nun buraya ayrılan bütçeyi reklam kampanyasında kullandığı iddia ediliyor.

Ekrem İmamoğlu hakkında 'Kent Lokantaları'ndan kesti reklama yatırdı' iddiası

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu döneminde "Kent Lokantaları" hakkında ilişkin çarpıcı rakamlara ulaşıldı.

Ekrem İmamoğlu hakkında 'Kent Lokantaları'ndan kesti reklama yatırdı' iddiası - Resim : 1

1.5 MİLYON 795 BİNE DÜŞTÜ

İBB Haber sayfasında yer alan iddiaya göre mobil büfeler ve aş evleri vasıtasıyla AK Parti döneminde aylık 1.5 milyon kişiye ücretsiz yemek verilirken bu sayının İmamoğlu geldikten sonra 795 bine düştüğü öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu hakkında 'Kent Lokantaları'ndan kesti reklama yatırdı' iddiası - Resim : 2

REKLAM HARCAMALARINA YATIRDIĞI İDDİA EDİLDİ

Ücretsiz yemeğin yarı yarıya azaltılması sonrası elde edilen kazancın bir kısmı ile Kent Lokantaları'nın finanse edildiği geri kalan kısmıyla ise reklam harcamalarının karşılandığı iddia edildi.

Ekrem İmamoğlu hakkında 'Kent Lokantaları'ndan kesti reklama yatırdı' iddiası - Resim : 3

 

Kaynak: haberet.com

Özgür Özel Eryaman'da konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e 'bedelli askerlik tepkisi MSB duyurdu: Yurt dışına kaçmaya çalışan teröristler yakalandı İstanbullulara Bakan Uraoğlu'ndan müjde! 2 yeni metro hattı bu ay devrede