Ekrem İmamoğlu'ndan Burcu Köksal'a sert sözler: Ya kendine başka iş bulacak, ya da başka parti bulacak

Ekrem İmamoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın DEM Partililer için söylediği sözlere sert çıktı. DEM Partilileri savunan İmamoğlu, "Belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam diyen ya kendine başka iş bulacak, ya da başka parti bulacak" dedi.

  • Seçime sayısı günler kala CHP'de DEM Parti ittifakı, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın yaptığı çıkışla patlak verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Burcu Köksal'a sert sözler: Ya kendine başka iş bulacak, ya da başka parti bulacak - Resim : 1

  • Köksal'ın "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" demesi üzerine bazı partililer tepkilerini peş peşe sıralarken son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'ndan zehir zemberek sözler geldi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Burcu Köksal'a sert sözler: Ya kendine başka iş bulacak, ya da başka parti bulacak - Resim : 2

İMAMOĞLU'NDAN SERT ÇIKIŞ

  • Bakırköy'de konuşan İmamoğlu, "Belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam diyen ya kendine başka iş bulacak, ya da başka parti bulacak" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Burcu Köksal'a sert sözler: Ya kendine başka iş bulacak, ya da başka parti bulacak - Resim : 3

"DİLİ SÜRÇMÜŞ, BENDEN DÜZELTMEMİ İSTEDİ"

  • DEM Partililerin desteğini alamamaktan korkan CHP Genel Başkanı Özgür Özel de dün Uşak'ta yaptığı mitingde "Dili sürçmüş, benden düzeltmemi istedi. Bizim kapımız herkese açıktır" diyerek Köksal'ın yaptığı çıkışı toparlamaya çalışmıştı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Burcu Köksal'a sert sözler: Ya kendine başka iş bulacak, ya da başka parti bulacak - Resim : 4

DİL SÜRÇMESİ YOK

  • Burcu Köksal ise gazeteci Barış Yarkadaş'a yaptığı açıklamada Özel'i yalanlayarak "Dil sürçmesi yok. Sözümün arkasındayım" demişti.

Kaynak: haberet.com

Murat Kurum Eşsiz İstanbul Lansmanı'nda projelerini açıkladı MSB'den ABD'nin PKK/YPG/SDG ziyaretine kınama Konu altın ve dolar rekoru: İslam Memiş açıkladı DEM eşbaşkan adaylarından Cemil Tugay açıklaması: Bir fotoğraf verme nezaketinde bile bulunmadı