Ekrem İmamoğlu'nun okul arkadaşı Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Torunlarınıza vakit harcayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yarıştığı hiçbir seçimi kazanamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki ve istifa çağrıları gelmeye devam ediyor. Sözcü TV'de CHP yandaşlığı yapan Ekrem İmamoğlu'nun da okuldan arkadaşı olan Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'na seslendi. Portakal, "Sizin artık ayrılıp torunlarınıza vakit harcamanız gerekiyor. CHP'nin silkinmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Türkiye 28 Mayıs Pazar günü tarihi seçimleri geride bıraktı. Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’de ilk kez yapılan ikinci tur oylamasıyla 13. Cumhurbaşkanı seçildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 milyondan fazla oy alarak 6'lı masanın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha mağlup etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonrası yaptığı açıklamada 'devam' mesajı verirken, sosyal medyadan bu kararına tepki yağdı. Seçimlerin kaybeden adamı olarak anılan Kılıçdaroğlu'nun artık görevi bırakması gerektiği yönünde tweetler atıldı.

FOX TV'den ayrılıp Sözcü TV'de CHP yandaşlığı yapan Fatih Portakal bu akşam Sözcü TV ekranlarından Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun okul arkadaşı olan Portakal, "Kemal Bey, bir yurttaş olarak ben hiçbir partiden değilim. Kerhende sizlere oy veriyorum onu da söyleyeyim. Zaman zaman Cumhuriyet Halk Partisi'ne. Kemal Kılıçdaroğlu olduğu için verdim. Çünkü siyaset üstü bir konuma geldiniz ama artık siz bu partiden gitmelisiniz. Ve siz yerel seçimdi o seçimdi bu seçimdi diyerek ertelememelisiniz. Kan değişikliğine ihtiyaç var. Bakınız seçime giren değil kazanan bir lider olmanız gerekiyor artık. Her seçime giriyorsunuz ve kaybediyorsunuz. Bu önemli bir seçimdi sizin için ve bu önemli seçimi kaybettikten sonra bir daha şansınızın olmaması gerekiyor. Sizin artık ayrılıp çocuklarınıza, eşinize, torunlarınıza vakit harcamanız gerekiyor. Başka insanlara bu koltuğu vermeniz gerekiyor. CHP'nin silkinmesi gerekiyor. Yönünü bulması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

cumhurbaşkanlığı seçimi Kemal Kılıçdaroğlu CHP
Nevşin Mengü'den muhalefete ayar Başörtülü kadınları hedef alan doktordan bir garip savunma Tepkilere sebep olan Fatih Erbakan paylaşımı! Gazeteci İsmail Saymaz'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiri! Kazanacak adayları kenara itip kaybetti