Gazeteci İsmail Saymaz'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiri! Kazanacak adayları kenara itip kaybetti

Muhalif gazetecilerden İsmail Saymaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hatalarını sıraladı. Saymaz, "Kılıçdaroğlu'nun kazanması daha muhtemel iki ismi kenara alıp 'ben kazanacağım' deyip kaybettiği bir seçim oldu." dedi.

Gazetesi İsmail Saymaz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybeden muhalefeti ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Saymaz yaptığı açıklamada, "Her şeyden önce, bundan 1 sene 6 ay önce, Haziran 2022'de AK Parti ve Sayın Erdoğan'ın oyu yüzde 25'lere gerilemişti. Anketlerde muhalefetin adayı da yüzde 55-60 bandından görünüyordu. Ve anketlerde muhalefetin çıkartacağı adaylardan Mansur Yavaş'ın ilk turda, Ekrem İmamoğlu'nun ise ikinci turda kazanacağı ortadaydı." dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiri! Kazanacak adayları kenara itip kaybetti - Resim : 1

Muhalif gazetecilerden İsmail Saymaz, Sözcü TV'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun hatalarını sıraladı. Anketlerin Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu 'kazanabilecek aday' göstermesine aldırış edilmediğini belirten Saymaz, "Erdoğan 21 yıllık iktidarın hiç bu kadar güçsüz değildi, 21 yılda hiç bu kadar yenilmeyi hissetmemişlerdi. AK Parti 21 yılda hiç bu kadar yenilmeye hazır değildi. Pandemi, kriz, deprem, sığınmacılar, bir iktidarın demokratik yollarla yıkılması için her şey hazırdı. Ortada zaten kazanılabilecek bir seçim vardı. AK Parti kaybetmişti, Erdoğan'ın son senesiydi." şeklinde konuştu.

Gazeteci İsmail Saymaz'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiri! Kazanacak adayları kenara itip kaybetti - Resim : 2

"BEN KAZANACAĞIM DİYEREK KAYBETTİ"
Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Saymaz, "Kılıçdaroğlu'nun kazanması daha muhtemel iki ismi kenara alıp 'ben kazanacağım' deyip kaybettiği bir seçim oldu. Hem Cumhurbaşkanlığını hem de parlamentoyu kaybetti." ifadelerine yer verdi.

Gazeteci İsmail Saymaz'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiri! Kazanacak adayları kenara itip kaybetti - Resim : 3

Kemal Kılıçdaroğlu girdiği tüm seçimleri kaybetti! Seçimin ardından tespit edildi! Herkes bunu merak ediyordu! Kaç kişi oy kullanmadı? AK Parti'nin resmi TikTok hesabından paylaşılan video gündem oldu Bahçeli'den 'İstanbul'un fethi' mesajı