Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Akbelen çıkışı! İnsanların umudunu bitirdiniz istifa edin

Gazeteci Fatih Portakal, YouTube kanalından yaptığı canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etti. Akbelen'de bile muhalefet liderinin tepki gördüğünü vurgulayan Portakal, "O insanları umutsuz bıraktınız. Her yerde böyle tepkiler göreceksiniz. İstifa etmelisiniz" şeklinde konuştu.

Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Akbelen çıkışı! İnsanların umudunu bitirdiniz istifa edin

Muhalif gazeteci Fatih Portakal, YouTube kanalında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının neden tepkiyle karşılaştığını değerlendirdi.

Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Akbelen çıkışı! İnsanların umudunu bitirdiniz istifa edin - Resim : 1

DEĞİŞİMİN OLMAMASI ÖFKELENDİRDİ Mİ?

YouTube'daki kanalında gündemdeki konulara değinen Fatih Portakal, vatandaşın Akbelen'deki tepkilerinde haklı olduğunu vurguladı.

Muhalif seçmenin CHP'deki değişim ile yeniden umutlanacağını ancak Kılıçdaroğlu'nun bunu da bitirdiğini belirten gazeteci Fatih Portakal, "Vatandaş neden bu tepkiyi gösteriyor? Çünkü öfkeleri var. Çünkü o insanlar değişim istemişlerdi, değişim ile birlikte mutlu olabileceklerini, en azından umut görebileceklerini düşünüyorlardı." dedi.

Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Akbelen çıkışı! İnsanların umudunu bitirdiniz istifa edin - Resim : 2

Portakal ayrıca başarısızlığın nedenlerinin halka anlatılamadığını dile getirdi.

Muhalefeti isim ayırmaksızın hedefe koyan Portakal, "Seçimi kaybettikten sonra seçimin başarısızlığını açıklayamamış bir Kemal Kılıçdaroğlu, seçimin başarısızlığını açıklayamamış Muharrem İnce, seçimin başarısızlığını açıklayamamış Mahmut Tanal, seçimin başarısızlığını açıklayamamış Ali Mahir, seçimin başarısızlığını açıklayamamış Meral Akşener, seçimin başarısızlığını açıklayamamış diğerleri ve tabii ki Kemal Kılıçdaroğlu ve onun abuk sözleri." şeklinde konuştu.

Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Akbelen çıkışı! İnsanların umudunu bitirdiniz istifa edin - Resim : 3

"İSTİFA ETMELİSİNİZ"

Fatih Portakal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na peş peşe istifa çağrısı yaptı.

Halkın Kılıçdaroğlu'na tepki göstermeye devam edeceğini belirten Portakal, "Kemal Bey istifa etmelisiniz artık. Bu insanları umutsuz bıraktınız, insanların öfkelenmelerinin sebebi bu. İstifa ediniz, istifa ediniz. Umut arayan bir yurttaş olarak sizi istifaya davet ediyorum. Akbelen'de sizin ve arkadaşlarınızın yaşadıklarından sonra o koltukta nasıl oturabiliyorsunuz? Toplum sizden istifa bekliyor. Bundan sonra nereye giderseniz gidin, siz ve arkadaşlarınız böyle tepkilerle karşılaşacaksınız." ifadelerine yer verdi.

Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Akbelen çıkışı! İnsanların umudunu bitirdiniz istifa edin - Resim : 4

Kemal Kılıçdaroğlu
Deprem bölgesi için yeni toplantı İzmir'de ulaşıma yüzde 48 zam! Dünyanın 20 katı büyüklüğünde patlama! "Ucuz atlattık" İzmir'de 2 metro işletmesi iş bıraktı